Alexander Sörloth kaç maç ceza aldı? Trabzonsporlu oyuncu ne zaman oynayabilecek?

Bordo mavililerde son haftaların formda golcüsü Alexander Sörloth Gençlerbirliği, Trabzonspor maçında rakibi Fabricio Baiano ile girdiği mücadele sonrası kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. PFDK’ya tedbirli olarak sevk edilen Sörloth kaç maç ceza aldı?

ABONE OL
GİRİŞ 13.02.2020 08:25 GÜNCELLEME 13.02.2020 08:25 SPOR
Alexander Sörloth kaç maç ceza aldı? Trabzonsporlu oyuncu ne zaman oynayabilecek?
Alexander Sörloth kaç maç ceza aldı? Trabzonsporlu oyuncu ne zaman oynayabilecek?

Trabzonspor ile Gençlerbirliği  arasında oynanan karşılaşmaya Alexander Sörloth, Baiano mücadelesi damga vurdu. 90. dakikada Gençlerbirliği oyuncusu Baiano’nun tekmelerine maruz kalan Sörloth sinirlenerek rakibini suratından itmişti. Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek VAR yardımıyla pozisyonu inceleyip Trabzonsporlu oyuncuya kırmızı kart göstermişti. Bu pozisyon sonrası oldukça konuşulan Trabzonspor Gençlerbirliği maçının ardından Alexander Sörloth’un kaç maç ceza alacağı taraftarlar tarafından merak edilmeye başladı. Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor kritik maçların oynanacağı haftalara girildiği bu günlerde takımın en formda oyuncusu Alexander Sörloth’u kaybetmek istemiyor. Peki Trabzonspor’un golcüsü kaç maç ceza alacak? İşte hakem Hüseyin Göçek tarafından hakem raporlarına ‘’şiddetli itme’’ olarak geçen pozisyonun cezası…

 

 

ALEXANDER SÖRLOTH 3-6 HAFTA CEZA ALABİLİR

Gençlerbirliği karşılaşmasında rakibi Baiano ile ile girdiği mücadelede art arda tekmelere maruz kalan Trabzonspor’un golcüsü sinirlerine hakim olamayıp rakibini yüzünden ittirmişti. Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek ilk olarak oyuncuya sarı kart göstermiş daha sonrasında VAR’ın uyarısıyla pozisyonu monitörden izleyerek Alexander Sörloth’a kırmızı kart çıkarmıştı. Pozisyonu şiddetli itme olarak değerlendiren Hüseyin Göçek maç sonrasında yazdığı raporda da pozisyonu “şiddetli itme” olarak belirtti. Futbol Disiplin Talimatı’nın 43. maddesine göre oyun kurallarına aykırı sert ve ciddi faul yapan sporculara 2 ila 4, şiddetli darbede bulunan oyuncuya ise 3 ila 6 maç arası ceza veriliyor. 

GENÇLERBİRLİĞİ OYUNCUSU ÖZÜR DİLEDİ

Trabzonspor Gençlerbirliği mücadelesine Alexander Sörloth, Baiano arasındaki mücadele maçın önüne geçti. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında taç çizgisi yakınında Trabzonsporlu oyuncunun ayağındaki topa müdahale ederken rakibine sert müdahalede bulunan Baiano’ya sinirlenen Sörloth rakibini şiddetli bir şekilde suratından itmiş. Karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Gençlerbirliği oyuncusu Baiano yaşananlar için Trabzonspor camiasından ve Sörloth’dan özür diledi. Trabzonspor’un Norveçli oyuncusundan ise Baianoya cevap gecikmedi. Rakibinin özrünü kabul eden Sörloth sosyal medya hesabından Gençlerbirliği oyuncusu ile konuşmasını yayınladı. Konuşmada özür için rakibine teşekkür eden Sörloth” Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Seni suratından ittiğim için özür dilerim, bunu yapmamalıydım”. Dedi.

 

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Şiddetli tekmeleri göremeyen gözleri var sistemini biz kime şikayet edicez yada kim cezasını verecek
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu karar 1 maç olsa kim neden itiraz eder ? acımadılar mı o tekmelere maruz kalan insana. Olaya sağlık insan açısından bakın Bu ortamda rekabet düşünülmez Acımasızca bir fiil var ortada Allah'tan korkun
    Cevapla
  • Miy33 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde futbolun gelismemesinin sebeplerinden biri de bu. futbol oynamak isteyenle futbol oynamak istemeyeni ayırt etmek gerekiyor.
    Cevapla
  • Baino 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam korkudan özür diledi
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimden korkmuş acaba adam hayatında kırmızı kart görmemiş hepsi adam gibi adam
    Cevapla
  • Sõrloth 4 yıl önce Şikayet Et
    Düzgün topçuya ceza verirsiniz 3-6 maç oynayamaz.Tekmeleyene ceza yok çıkar oynar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR