Acun Ilıcalı'ya canlı yayında sordu! '2.05'im Survivor'da zorlanır mıyım?'

Amerikan Basketbol Ligi ekiplerinden (NBA) Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbol Cedi Osman, Instagram canlı yayınında Acun Ilıcalı'yı konuk etti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2020 19:36 GÜNCELLEME 19.05.2020 19:39 SPOR
Acun Ilıcalı'ya canlı yayında sordu! '2.05'im Survivor'da zorlanır mıyım?'
Acun Ilıcalı'ya canlı yayında sordu! '2.05'im Survivor'da zorlanır mıyım?'

Cedi Osman'ın "Acaba Survivor'a katılsam yapabilir miyim diye düşünüyorum ama parkurlara bakıyorum ben 2.05'im eğil kalk benim için gerçekten zor olur gibi geliyor." şeklinde sorusuna Ilıcalı, "Sizin fizik olayı daha ön planda. Çünkü uzaylısınız. NBA'de gördüklerimiz insan değil. Öyle bir temponun kaldırma ihtimali yok. Zıpla, savunma yap bu fiziksel olarak anlatılabilecek bir durum değil. Sizde mentallik önemli ama geride kalıyor. Bizde mental olarak ön planda olmak daha önemli. Sen yarışabilir misin bilmiyorum. Uzun boylu olanlar yarışamaz. Ama gard olanlar Survivor'da yarışabilir. Şimdi burada Barış Murat var o da 1.98 boyunda. Basketbolda gard oynayan oyuncular bizim yarışmamızda zorlanmadan oynayabilir ama sen 2.05'sin maşallahın var." dedi.

 

 

Devamında ise Cedi Osman'ın kol gücüne değinen Acun Ilıcalı, "Sende de kol kuvveti çok fazla orta sahadan topu potaya yetiştirebilecek bir gücün var bu Survivor'da çok önemli bir şey. Bitişe geç gelirsin ama bitişte arayı kapatabilirsin." şeklinde olumlu konuştu.

YORUMLAR 2
  • nikelaj 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu acun bir başka faydali iş bul. parkur boşuna koşuluyor. atış avantaji denen şey yok aslinda. avantaj diyorsan 5 sembol varsa erken gelen 1 tanesini düşürmüş sayılsa erken gelmenin anlami olurdur.
    Cevapla
  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    İftar saati dahi bangır bangır yayında bir program Ezan saatini uyarma gereksimi dahi yok neden olsunki izleyen kitleden ne beklenir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR