UEFA, Trabzonspor'a 1 yıl men cezası verdi!

UEFA, finansal yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa kupalarından bir yıl men edilmesine karar verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2020 18:47 GÜNCELLEME 03.06.2020 19:23 SPOR
UEFA, Trabzonspor'a 1 yıl men cezası verdi!
UEFA, Trabzonspor'a 1 yıl men cezası verdi!

UEFA'dan yapılan açıklamada, Trabzonspor'un 2020-2021 ve ya 2021-2022 sezonlarının birinde UEFA kupalarına katılmayı hak kazanması durumunda 1 yıl men edileceği duyuruldu. 

 

 

UEFA'dan bu sezon öncesinde yapılan açıklamada da UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB), Trabzonspor'un 2019-2020 sezonunda Avrupa Ligi'nde mücadele etmesini onaylamıştı. 

"2016 YILINDAKİ ANLAŞMAYA UYULMADI"

UEFA, bordo-mavili kulübün 2016'da yaptığı finansal fair play anlaşmasının kurallarını ihlal ettiği, 15 Ekim 2019 tarihine kadar istenilen şartları yerine getirmemesi halinde 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında UEFA organizasyonlarına katılım hakkı kazanması halinde bunlardan birinden men edileceği belirtmişti. Trabzonspor'un söz konusu tarihe kadar istenilen şartları yerine getirmesi halinde ise bu cezanın uygulanmayacağı kaydedilmişti. 

 

 

YORUMLAR 79 TÜMÜ
  • AKL-I SELİM 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan ne kadar aciz bir varlık ki burada da gördüğümüz gibi; Belki Rize li bile olmayan birisinin yazdığı bir yorumdan peşin hüküm çıkarır,belki hayatı boyunca tüm Rizelilere o gözle bakar, futbol gibi basit ama birilerinin cep doldurduğu, kumarın göz bebeği haline gelen bir oyun yüzünden haşa ahireti bile idare etmeye çalışır. Vah vah vah...
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon, Gilerme'yi haksız bir biçimde Malatya'nın onayı olmadan ayartıp almıştı. Başkan Ağaoğlu da ne kadar dürüst olduğunu anlatır durur. Allah'a havale ediyorum
    Cevapla
  • karadenız 3 yıl önce Şikayet Et
    bu rıze bır cıkar bır duser cıkama zamanı geldı cıktı dusme zamanı geldı dustu ama ne hıkmetse trabzon dusurdu oldu.anlamaz bu rızelıler anlamaz anlayamaz.anlamak ıstemezler genlerı bu.
    Cevapla
  • karadenız 3 yıl önce Şikayet Et
    bırkez daha gorundu.dunyada turkıye neyse turkıye de de trabzon ve trabzonspor o.dıger takımların da hangı ülkeler gıbı davrandıgını anlamıssınızdır ya da tahmın edın zorlanmasınız.nasıl turkıye dunya da sahlandı trabzonspor da oyle yapacak.beyhude camur atmalarınız ve ahlaksızlıklarınız.
    Cevapla
  • Tirabzonsiporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasul bir üslubtur. Tirabzonsipor kimseye çamur atmamuştur... Ayuptur...
    Cevapla
  • Rizeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahın adaleti şike yaptığı günün yil dönümünde avrupadan men yeme cezası geldi trabzonspora. Etme bulma dunyasi
    Cevapla
  • KUL OLMAK 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan ne kadar aciz bir varlık ki burada da gördüğümüz gibi; Belki Rize li bile olmayan birisinin yazdığı bir yorumdan peşin hüküm çıkarır,belki hayatı boyunca tüm Rizelilere o gözle bakar, futbol gibi basit ama birilerinin cep doldurduğu, kumarın gözbebeği haline gelen bir oyun yüzünden haşa ahireti bile idare etmeye çalışır. Vah vah vah...
    Cevapla
  • karadenız 3 yıl önce Şikayet Et
    sen ve senın gıbı ınsanlar boş ınsanlar.bu dunya sıze guzel ama öte tarafıda var. hesabınız kolay olmayacak cunku sız 7 ulkeyı bırbırıne katarsınız.
    Cevapla
  • millet 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz bırakın onu bunuda 16.lıktan nasıl kurtulacaksınız onu düşünün. Hatta şimdiden küme düşmeye hazır ol ey rizeli trabzonun derdi acaba kimleri gerdi.
    Cevapla
  • Ts’li 3 yıl önce Şikayet Et
    Ula rizeli sana demedim mi sen git kendi klasmanın olan küme düşme yorumlarına katıl diye. Hadi canım az ötede hadi
    Cevapla
  • Sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Kümeye Rize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR