Gençlerbirliği Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri

Gençlerbirliği sahasında Trabzonspor’u konuk etti. Bol pozisyonların olduğu karşılaşmada galip gelen taraf Trabzonspor oldu. Trabzonspor'un Gollerini 36. dakikada Djaniny ve 54. dakikada Ekuban kaydetti. Gençlerbirliğinin tek golünü ise 86. dakikada Motta kaydetti. Gençlerbirliği Trabzonspor maçının geniş özeti BeIN Sports ekranlarında yayınlandı. İşte karşılaşmayla ilgili dikkat çeken pozisyonlar ve istatistikler…

ABONE OL
GİRİŞ 23.01.2021 17:58 GÜNCELLEME 24.01.2021 14:02 SPOR
Gençlerbirliği Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri
Gençlerbirliği Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri

Gençlerbirliği Trabzonspor karşılaşması sona erdi. Karşılaşmanın özeti BeIN Sports’ta yayınlandı. Djaniny'nin golüyle 1-0 öne geçti! Ekuban'la yaptığı ver-kaç sonrası ceza alanına giren Djaniny, Übeyd'ten sıyrılıp topu boş kaleye gönderdi ve takımını öne geçirdi. Nwakaeme sağ kanatta Ekuban'ı gördü ceza alanına girer girmez çaprazdan vuran Ekuban topu ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Gençlerbirliği Motta'nın penaltı vuruşundan attığı golle durumu 2-1'e getirdi. 

İşte Gençlerbirliği Trabzonspor maçının golleri ve geniş özeti.

GENÇLERBİRLİĞİ TRABZONSPOR MAÇININ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

GENÇLERBİRLİĞİ TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Gençlerbirliği Trabzonspor arasında oynanacak maç saat 16.00’da başladı. Maç beIN SPORTS HD1 kanalından canlı olarak yayınlandı. Mustafa Öğretmenoğlu’nun düdük çaldığı maçta yardımcı hakem olarak Esat Sancaktar ve Samet Çiçek görevlendirildi.

İŞTE GENÇLERBİRLİĞİ TRABZONSPOR MAÇININ 11’LERİ

GENÇLERBİRLİĞİ: Übeyd, Ömürcan, Arda, Zargo, Polomat, Piris, Soner, Furman, Candeias, Sefa, Sio.

TRABZONSPOR: Uğurcan, Serkan, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Flavio, Berat, Abdülkadir Parmak, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny.

GENLERBİRLİĞİ VE TRABZONSPOR’UN EKSİKLERİ

Karadeniz Temsilcisi sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür ve Lewis Baker Ankara’ya götürülmezken, kadroda düşünülmeyen ve kado dışı bırakılan Joao Pereira’da kafilede yer almadı. Öte yandan Gençlerbirliği’nde hafif sakatlıkları bulunan Nordfeldt ve Johansson’in durumları da maç saatinde belli olacak.

BERAT ÖZDEMİR ESKİ TAKIMINA KARŞI İLK 11’DE

Trabzonspor’un ara transfer döneminde Gençlerbirliği’nden kadrosuna kattığı Berat Özdemir’in bu gün ilk 11’de şans bulması bekleniyor. Abdullah Avcı’nın şans vermesi durumunda Berat Özdemir ilk kez 11’de olacağı maçta eski takımı Gençlerbirliği’ne karşı mücadele etmiş olacak.

TRABZONSPOR’DA İKİ İSİM KART SINIRINDA

Bordo Mavili ekipte Gençlerbirliği maçı öncesi iki isim kart sınırında bulunuyor. Daha önce oynanan müsabakalarda 3’er sarı kart gören Abdulkadir Parmak ve Kamil Ahmet Çörekçi Ankara Temsilcisine karşı oynanacak maçta sarı kart görmeleri durumunda cezalı durumu düşecekler. Bu durumda bir sonraki karşılaşma olan Beşiktaş maçında forma giyemeyecekler. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR