Galatasaray forvet transferini bitiriyor! Sarı Kırmızılıların listesinde yıldız oyuncular var

Galatasaray forvet transferini bitirmeyi kafasına koydu. Falcao'nun sakatlıkları ve Diagne'nin istikrarsız performansı Cimbom yönetimini Zaza, Tiquinho, Ali Sowe ve Mostafa Mohamed isimlerine yönlendirdi. Fatih Terim'in özellikle bu 4 isimden birinin bitmesini istiyor. İşte Sarı Kırmızılıların listesinde yıldız oyuncular...

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2021 16:57 GÜNCELLEME 27.01.2021 16:57 SPOR
Galatasaray forvet transferini bitiriyor! Sarı Kırmızılıların listesinde yıldız oyuncular var
Galatasaray forvet transferini bitiriyor! Sarı Kırmızılıların listesinde yıldız oyuncular var

Galatasaray forvet transferini kafasına koydu. Bölgede oynayan Falcao'nun sürekli sakatlanması ve form tutamaması, Diagne'nin ise bir türlü istenileni verememesi Sarı Kırmızılı ekibi Zaza, Tiquinho, Ali Sowe isimlerine yönlendirdi. Fatih Terim'in özellikle forvet transferi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, bu üç isim üzerinde yoğunlaştı. Ayrıca Mısır Ligi ekiplerinden Zamalek'de forma giyen Mostafa Mohamed'de Sarı Kırmızılıların listesinde. 

GALATASARAY'A GENÇ YILDIZ MOSTAFA MOHAMED

Galatasaray Mısır Ligi ekiplerinden Zamalek'de forma giyen Mostafa Mohamed'e talip oldu. 23 yaşındaki yetenekli santrafor için 'Mısır'ın en iyi forveti' yakıştırması yapan Zamalek yöneticileri oyuncunun değerinin altında gitmemesi için pazarlıklarını sürdürüyor. Cimbom'un en büyük kozu Zamalek takımının finansal olarak kriz içerisinde olması. Galatasaray, rakibinin olmadığı bu transferi Zamalek yöneticileriyle masaya oturarak sıcağı sıcağına bitirmek istiyor.



İLK SEÇENEK SİMONE ZAZA

Galatasaray'ın gündeminde ilk sırada yer alana İtalyan Forvet Simone Zaza, menajerler vasıtasıyla Sarı Kırmızılılara önerildi. Galatasaray'ın ilk teklifi Zaza'yı sezon sonuna kadar kiralamak olacak. Serie A ekibi Torino'da forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli forvet bu sezon 10 maçta 3 gol attı ve galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. 



SİMONE ZAZA KİMDİR?

25 Haziran 1991 doğumlu olan İtalyan forvet Simone Zaza, futbola Atalanta alt yapısında başladı. Sırasıyla Atalanta U17 ve Atalanta U19 forması giyen Zaza, daha sonra Sampdoria U19 takımına transfer oldu. Buradan da İtalya 3. Lig ekiplerinden SS Juve Stabia takımına transfer oldu ve profesyonelliğe burada adım attı. Daha sonraki süreçte Simone Zaza sırasıyla Viareggio, Ascoli, Juventus, Sassuolo, Juventus, West Ham, Valencia ve Torino formaları giydi. Zaza'nın en yüksek piyasa değeri 25 Milyon Euro. İtalyan Forvetin güncel piyasa değeri ise 4 Milyon Euro.

ZAZA OLMAZSA B PLANI TİQUİNHO

Zaza transferini gündemin ilk sırasında tutan Galatasaray, bu isimle anlaşamaması durumunda alternatifi Çin'de buldu. Yıldızı Porto'da parlayan ve Çin Ligi ekiplerinden Tianjin Teda forması giyen Brezilyalı Tiquinho Soares Sarı Kırmızılıların listesindeki bir diğer isim. Galatasaray bu oyuncuda da Zaza transferi gibi 6 aylığına kiralama yönteni uygulamak istiyor. 



GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDEKİ TİQUİNHO SOARES KİMDİR?

Tiquinho Soares, Fortaleza U20 takımında futbola başladı. Sırasıyla Alagoano B, Sousa, América-RN, Botafogo, Sousa, Paraibano-PB, Cerâmica, Pelotas-RS, Nacional, Vit. Guimarães, FC Porto ve TJ Teda formaları giydi. 30 yaşındaki oyuncu sağ ayağını kullanıyor. Tiquinho Soares mevcut bonservis bedeli 6.5 Milyon Euro. 

FORVETE SON ADAY ALİ SOWE

Sarı kırmızılılarda yönetim bu isimler üzerine yönelirken, Fatih Terim'in ise bu üçlü arasında en çok istediği ismin Gambiya'lı oyuncu Ali Sowe olduğu biliniyor. Bulgaristan Ligi takımlarından CSKA Sofya forması giyen 26 yaşındaki forvet, bu sene ligdeği oynadığı 15 maçta 7 gol, 1 asist yapma başarısı gösterdi. Galatasaray oyuncuyu bonservisiyle beraber kadrosuna katmak istiyor. 



GAMBİYA'LI FORVET ALİ SOWE KİMDİR?

İtalya doğumlu 1.91'lik pivot forvet 26 yaşında. Ana mevkisi santrafor olan Sowe, forvet arkası ve sol kanat pozisyonlarında da oynayabiliyor. Ali Sowe sırasıyla Gamtel FC, Chievo U19, Juve Stabia, Pescara, Latina Calcio, Modena, Lecce, Prato, Vibonese, KF Skënderbeu ve CSKA Sofya forma giydi. Ali Sowe'nin güncel piyasa değeri 2 Milyon Euro. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR