Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Şampiyonluk için Mesut Özil'in yanına...

Fenerbahçe ara transfer dönemine hızlı başladı. Mesut Özil'i kadrosuna katan Sarı Lacivertliler şampiyonluk için alternatif bir kadro kurmayı planlıyor. Mame Thiam, Enner Valencia ve Papiss Demba Cisse gibi hücum oyuncularının 4'er golün altında kalması, Kadıköy ekibini forvet transferine yöneltti. İşte 25 Ocak son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

ABONE OL
GİRİŞ 25.01.2021 17:09 GÜNCELLEME 25.01.2021 17:09 SPOR
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Şampiyonluk için Mesut Özil'in yanına...
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Şampiyonluk için Mesut Özil'in yanına...

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor! Transfer dönemine hızlı başlayan Fenerbahçe, dünya devi Arsenal'den kadrosuna kattığı Mesut Özil'le beraber adeta 'şampiyonluk yarışında ben de varım' dedi. Sarı Lacivertlilerin Hocası Erol Bulut'un, 'sistemi Mesut'un üzerine kuracağız' demesi üzerine harekete geçen yönetim, ileri uçta son vuruşları iyi yapan bitirici bir santrafor arayışlarına başladı. İlk hedef olarak Boşnak golcü Edin Dzeko'yu markaja alan Fenerbahçe, bu oyuncunun alternatifini de Boupendza olarak belirledi. Ayrıca Mesut'un yanına orta sahada uyum gösterecek ve fark yaratacak bir oyuncu isteyen Sarı Lacivertlilerde ilk aday İrfan Can Kahveci. İşte Fenerbahçe'nin şampiyonluk için transfer adayları...

FORVETE NOKTA ATIŞI TRANSFER EDIN DZEKO

Fenerbahçe' forvet için ilk aday Edin Dzeko! Boşnak forvet bu sezon Serie A'da oynadığı 15 maçta 7 gol ve 1 asist yapma başarısı gösterdi. Volkan Demir'in özel haberine göre Fenerbahçe, Roma'nın golcüsü Edin Dzeko için girişimlerde bulundu. Boşnak golcünün sözleşmesi 1.5 sene sonra sona eriyor. Yaklaşık 10 gün önce Roma ile görüşen Fenerbahçe, kulübün Dzeko için bonservis bedeli istemesiyle geri adım attı. 



FENERBAHÇEDE B PLANI BOUPENDZA

Mesut Özil ve Attila Szalai'nin ardından Osayi Samuel'i de renklerine bağlayan Fenerbahçe'nin transferde son hamleyi forvete yapacağı öğrenildi. Teknik direktör Erol Bulut'un yurt dışından birkaç isimle temasta olduğu gelen haberler arasında. Yurt içinden Hataysporlu Aaron Boupendza da listede. Görüşülen diğer isimler olmazsa Boupendza'nın kadroya katılması hedefleniyor. Yönetimin hafta sonuna kadar forvet transferini de sonuçlandırması bekleniyor. Kemal Ademi ve Papiss Cisse'den en az birisiyle ise yollar ayrılacak.



SARI LACİVERTLİLERDEN İRFAN CAN KAHVECİ ATAĞI 

Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Başakşehirli İrfan Can transferi için de Fenerbahçe'nin atağa geçtiği ifade edildi. Gelen son dakika haberine göre Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e Deniz Türüç, Serdar Aziz ve 5 milyon Euro teklif etti. Sarı-lacivertliler, Medipol Başakşehir kulübüne resmi bir yazı göndererek İrfan Can Kahveci'ye talip olduklarını bildirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR