Erzurumspor Fatih Karagümrük maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Erzurum 2-2 Karagümrük

Erzurum Karagümrük maçı geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Erzurumspor Süper Lig’in 28. haftasında Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Maça Hızlı başlayan B. B. Erzurumspor 17. dakikada Aatif'ın attığı golle öne geçti. Fatih Karagümrük 30'da Artur Sobiech'le bu gole karşılık verdi. 53'de bu kez öne geçen taraf Lucas Castro'yla Karagümrük oldu. Erzurum'un beraberlik golü 63'de Osman'dan geldi

ABONE OL
GİRİŞ 03.03.2021 15:58 GÜNCELLEME 03.03.2021 15:58 SPOR
Erzurumspor Fatih Karagümrük maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Erzurum 2-2 Karagümrük
Erzurumspor Fatih Karagümrük maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Erzurum 2-2 Karagümrük

BeIN Sports ekranlarından Erzurumspor Fatih Karagümrük maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Erzurum evinde Karagümrük’ü konuk etti. Karşılaşmada golü ilk bulan taraf 17. dakikada Aatif Chahechouhe'yla Büyükşehir Belediye Erzurumspor oldu. Aatif penaltıdan attığı golle takımını öne geçirdi. Kırmızı Siyahlı İstanbul ekibi 30. dakikada Artur Sobiech'le cevap verdi. 53. dakikada Lucas Castro'nun attığı golle bu kez Karagümrük öne geçti. Bu gole Erzurum Ekibinin karşılığı 10 dakika sonra Osman Çelik'ten geldi. Osman 63. dakikada attığı golle takımı adına eşitliği yakaladı. Müsabakada başka gol olmazken taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

ERZURUM KARAGÜMRÜK MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

ERZURUMSPOR FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Erzurumspor Kazım Karabekir Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. BeIN Sports’dan canlı olarak yayınlanacak maçı Ali Şansalan yönetti. Şansalan’ın yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Mehmet Kısal yaptı. Gürel Uzuner’in dördüncü hakemliğini yaptığı maçın VAR hakemi olarak Alper Ulusoy görev aldı. 

ERZURUMSPOR KARAGÜMRÜK MAÇI 11’LERİ

Erzurumspor: Szumski, Schwechlen, Da Costa, Zakarya, Butko, Cenk Ahmet, Omolo, Rashani, Chahechouhe, Mayega, Gomes.

Karagümrük: Viviano, Roco, Biglia, Artur, Borini, Ndao, Hdenstad, Balkovec, Campi, Castro, Bertolacci.

ERZURUMSPOR FATİH KARAGÜMRÜK ARASINDAKİ 6. KARŞILAŞMA

Erzurum ve Karagümrük Süper Lig tarihinde 6 kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 5 kez karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Erzurum 1 kez kazanan taraf olurken Karagümrük sahadan 3 kez galip ayrıldı. Geride kalan 1 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR