Türkiye Hollanda maçı geniş özeti ve golleri! (TRT SPOR) | Milliler Portakallara acımadı!

Türkiye Hollanda maçının geniş özeti ve golleri TRT ekranlarından yayınlandı. 2022 Dünya Kupası grup eleme maçlarının ilkinde Ay Yıldızlı Milli Takım sahasında Portakalları misafir etti. A Milli Takımımızın gollerini 15, 35 ve 85. dakikalarda Burak Yılmaz ve 46. dakikada Hakan Çalhanoğlu kaydetti. Hollanda'nın golleri ise 75'de Klassen ve 76. dakikada De Jong'dan geldi. İşte Türkiye Hollanda maçının özeti!

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2021 13:56 GÜNCELLEME 25.03.2021 13:56 SPOR
Türkiye Hollanda maçı geniş özeti ve golleri! (TRT SPOR) | Milliler Portakallara acımadı!
Türkiye Hollanda maçı geniş özeti ve golleri! (TRT SPOR) | Milliler Portakallara acımadı!

TRT ekranlarından Türkiye Hollanda maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. 2022 Dünya Kupası eleme maçlarında G grubunda yer alan Milli Takımımız Hollanda'yı konuk etti. Maça hızlı başlayan Ay Yıldızlılar 15. dakikada Burak Yılmazla golü buldu. Bakısını arttıran Kırmızı Beyazlılar 35'de yine Burak'ın attığı golle farkı 2'ye çıkardı. 46. dakikada bu kez sahneye Hakan Çalhanoğlu çık ve durumu 3-0'a getirdi. 2. yarıda Millilerin üzerinde baskı kuran Portakallar 75' Klassen'le farkı ikiye, bir dakika sonra Luuk de Jong'la farkı bire indirdi. Skora son noktayı koyan gol ise 85. dakikada yine Burak Yılmazdan geldi. Böylelikle milli yıldız hat-trick yapmış oldu ve maç 4-2'lik Ay Yıldızlı Takımımızın üstünlüğüyle tamamlandı. İşte Türkiye Hollanda maçının golleri ve özeti... 

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye, 2022 Dünya Kupası eleme maçları kapsamında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Hollanda'yı konuk etti. 24 Mart Çarşamba günü oynanacak maç TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetti.



TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI İLK 11'LERİ


Türkiye: Uğurcan, Zeki, Ozan K., Çağlar, Umut, Okay, Ozan T., Hakan, Kenan, Yusuf, Burak.

Hollanda: Cillessen, Wijndal, Blind, De Ligt, Tete, De Jong, De Roon, Wijnaldum, Berghuis, Depay, Malen.

AY YILDIZLILARIN OYNAYACAĞI MAÇLAR

İşte A Milli Takımın oynayacağı maçlar ve G grubundaki rakipleri,

2022 Dünya Kupası eleme maçlarında Türkiye'nin de yer aldığı G grubunda Hollanda, Norveç, Letonya, Karadağ ve Cebelitarık takımları yer alıyor.

Türkiye - Hollanda
Atatürk Olimpiyat Stadı
24 Mart Çarşamba 20.00

Norveç - Türkiye
La Rosaleda Stadı
27 Mart Cumartesi 20.00

Türkiye - Letonya
Atatürk Olimpiyat Stadı
30 Mart Salı 21.45

İŞTE A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU!

KALECİ: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor)

SAVUNMA: Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare, Caner Erkin (Fenerbahçe), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Liverpool), Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Umut Meraş (Le Havre)

ORTA SAHA: Okay Yokuşlu (West Bromwich Albion), Taylan Antalyalı, Emre Kılıç (Galatasaray), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Feyenoord), Yusuf Yazıcı (Lille), Halil Akbunar (Göztepe), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Deniz Türüç (Medipol Başakşehir

HÜCUM: Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf), Cenk Tosun (Beşiktaş)

HOLLANDA MİLLİ TAKIMI ADAY KADROSU

KALECİ: Tim Krul (Norwich City), Jasper Cillessen (Valencia), Maarten Stekelenburg (Ajax)

SAVUNMA: Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Daley Blind (Ajax), Denzel Dumfries (PSV Eindhoven), Matthijs de Ligt (Juventus), Jeremiah St Juste (Mainz 05), Joël Veltman (Brighton&Hove Albion), Owen Wijndal (AZ Alkmaar)

ORTA SAHA: Donny van de Beek (Manchester United), Ryan Gravenberch (Ajax), Frenkie de Jong (Barcelona), Davy Klaassen (Ajax), Marten de Roon (Atalanta), Kenny Tete (Fulham), Georginio Wijnaldum (Liverpool)

FORVET: Ryan Babel (Galatasaray A.Ş.), Memphis Depay (Olympic Lyon), Steven Berghuis (Feyenoord), Steven Bergwijn (Totenham Hotspur), Luuk de Jong (Sevilla), Donyell Malen (PSV Eindhoven), Calvin Stengs (AZ Alkmaar)

A MİLLİ TAKIMDAN SON DETAYLAR 

A Milli Takım'a davet edilen oyuncular, 21 Mart Pazar günü saat 19.00'dan itibaren Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Ay-yıldızlılar, ilk idmanlarını 22 Mart Pazartesi günü saat 18.00'de Riva'da basına kapalı olarak yapacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, Hollanda maçı öncesinde 23 Mart'ta, saat 17.30'da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, bu karşılaşmanın son provasını da aynı tesiste saat 18.00'de gerçekleştirecek.

YORUMLAR 5
  • ATATÜRK 2 3 yıl önce Şikayet Et
    UMARIM yENERİZ gÜRk gÜCÜ gÖRÜNÜR
    Cevapla
  • ATATÜRK 2 3 yıl önce Şikayet Et
    UMARIM yENERİZ gÜRk gÜCÜ gÖRÜNÜR
    Cevapla
  • Belcikadan 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlardaki forvete bak bir de bizdeki forvete bak
    Cevapla
  • ben 3 yıl önce Şikayet Et
    baktık nnooooldiiii :)))
    Cevapla
  • ALİ SARPER YILDIZ 3 yıl önce Şikayet Et
    cengiz olsa
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR