Fenerbahçe Denizlispor maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) Kanarya evinde galip!

Fenerbahçe Denizlispor maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Sarı Lacivertliler Süper Lig'in 32. haftasının kapanış maçında sahasında Denizli'yi ağırladı. Karşılıklı pozisyonların yaşandığı karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Müsabakanın ikinci yarısında baskısını arttıran Kanarya 64. dakikada Samatta'nın attığı golle öne geçti. İşte FB Denizli maçının özeti!

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2021 11:22 GÜNCELLEME 06.04.2021 11:22 SPOR
Fenerbahçe Denizlispor maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) Kanarya evinde galip!
Fenerbahçe Denizlispor maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) Kanarya evinde galip!

BeIN Sports ekranlarından Fenerbahçe Denizlispor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Sarı Kanarya evinde Horozlarla karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı ataklara sahne olsa da bu yarı da gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında baskısını arttıran Sarı Lacivertliler 64. dakikada Mbwana Samatta'nın attığı şık golle öne geçti ve bu gol skoru da tayin etti. Maçta başka gol olmazken Fenerbahçe sahasında Denizlispor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Merak eden taraftarlar için işte FB Denizli maçının golleri ve özeti...

FENERBAHÇE DENİZLİSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Fenerbahçe Denizlispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Süper Lig'in 32. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Denizlispor'u konuk etti. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanan maç 5 Nisan Pazartesi günü saat 19.00'da başladı. Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Çağdaş Altay üstlendi.

İşte Fenerbahçe Denizlispor Maçı 11'leri!

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Szalai, Caner, Ozan, Gustavo, Valencia, Sinan, Pelkas, Samatta. 

Denizlispor: Cenk, Fabiano, Oğuz, Mustafa Yumlu, Sakıb Aytaç, Murawski, Bakalorz, Diskerud, Sagal, Sacko, Rodallega.

Fenerbahçe'de 5 oyuncu Denizli Maçında Yok

Süper Lig'in 32. haftasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan iki isim bu maçta forma giyemeyecek. Uzun zaman önce sakatlanan ve sezonu kapatan Diego Perotti ve Geçtiğimiz haftalarda sakatlanarak sahalardan uzak kalan Mesut Özil Yeşil Siyahlılar ile oynanacak maçın kadrosuna alınmadı. Ayrıca Nazım Sangare, Sadık Çiftpınar ve İrfan Can Kahveci'de bu maçta kadroda yer almayacak isimlerde.

Denizlispor'da 5 Oyuncu Sakat!

Lig'in son sırasında bulunan Denizlispor'da sakatlığı bulunan 6 isim ve kart cezalısı olan 1 isim Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Ege Temsilcisinde sakatlığı bulunan Ben Mohamed, Ahmed Yasin, Can, Özgür Çek ve Recep Niyaz Sarı Lacivertlilere karşı forma giyemeyecek. Öte yandan kırmızı kart cezalısı olan Özer Özdemir'de kadroda yer almayacak.

Fenerbahçe Denizlispor Arasında 54. Karşılaşma

Fenerbahçe ve Denizlispor Süper Lig tarihinde 54. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Daha önce 53 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Sarı Lacivertliler 36 galibiyet alırken Horozlar 6 kez galip geldi. İki takım arasında oynanan ve geride kalan 11 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR