Beşiktaş Alanyaspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal Alanya'ya 3 attı!

Beşiktaş Alanyaspor maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Süper Lig'in 33. haftasında Kara Kartal Turuncu Yeşillileri ağırladı. Karşılıklı atakların ve pozisyonların olduğu maç ev sahibinin üstünlüğüyle sonuçlandı. Siyah Beyazlılar Cenk Tosun, Rachid Ghezzal ve N'Koudou'nun attığı gollerle rakibini 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. İşte BJK Alanya maçı özeti!

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2021 10:35 GÜNCELLEME 08.04.2021 10:35 SPOR
Beşiktaş Alanyaspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal Alanya'ya 3 attı!
Beşiktaş Alanyaspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal Alanya'ya 3 attı!

BeIN Sports ekranlarından Beşiktaş Alanyaspor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Siyah Beyazlılar Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Akdeniz Ekibini konuk etti. Maça hızlı başlayan Kara Kartal 11. dakikada Cenk Tosun'un attığı golle öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda baskını arttıran Beşiktaş 58'de Ghezzal'ın güzel vuruşunda farkı ikiye çıkardı. Skoru tayin eden isim ise 85. dakikada N'Koudou oldu. Müsabakada başka gol olmazken Siyah Beyazlılar Turuncu Yeşillileri 3-0'lık skorla mağlup etti. Merak eden taraftarlar için işte BJK Alanya maçı golleri ve özeti...

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Beşiktaş Alanyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş Süper Lig'in 33. haftasında Vodafone Park'da Alanyaspor'u konuk etti. BeIN Sports ekranlarından yayınlanan maç 7 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da başladı. Ümit Öztürk'ün düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Alpaslan Dedeş yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Alper Çetin üstlendi. 

İşte BJK Alanya Maçı 11'leri!

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Cenk.

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Fatih, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun, Berkan, Salih, Davidson, Bareiro, Babacar.

Beşiktaş'ta 5 Oyuncu Sakat!

Siyah Beyazlılarda Alanyaspor maçı öncesi sakatlığı olan 5 isim bulunuyor. Kara Kartal'da milli takımda sakatlanarak sezonu kapatan Hasic, yine milli takımda sakatlanarak sahalardan uzak kalan Aboubakar bu maçın kadrosunda yer almayacak. Ayrıca sakatlıkları bulunan Mensah, Cenk Tosun ve Drorukhan Toköz'de Alanyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Alanyaspor İstanbul Deplasmanı Öncesi 4 Oyuncu Eksik 

Akdeniz Ekibinde İstanbul deplasmanı öncesi sakatlığı bulunan 4 isimin kadroya dahil edilmesi beklenmiyor. Turuncu Yeşillilerde Efecan Karaca, Bbacar, Caulker ve Ufuk Ceylan Beşiktaş'a karşı forma giymesi zor görünüyor. Öte yandan Akdeniz ekibinde kart cezalısı isim bulunmuyor. 

Beşiktaş Alanyaspor Arasında 10. Karşılaşma

Beşiktaş ve Alanyaspor Süper Lig tarihinde 10. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 9 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçta Beşiktaş 7 kez galip gelirken, Alanya 1 maçta kazanabildi. Geride kalan 1 karşılaşmada ise taraflar sahadan bir puana razı şekilde ayrıldı. 

YORUMLAR 1
  • Soner 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi gidiyasunuz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR