Gençlerbirliği Erzurumspor maçı canlı izle! BeIN Sports Gençler Erzurum maçı canlı skor takip

Gençlerbirliği Erzurumspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Başkent Temsilcisi Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Mavi Beyazlıları konuk ediyor. Düşme hattında bulunan ve her maçı final niteliğinde gören Kırmızı Siyahlılarda hedef galibiyet. Dadaşlar ise 3 puan gerisinde bulunduğu rakibini yenerek lig de kalma şansını sürdürmek istiyor. İşte Gençler Erzurum maçı canlı skor takip!

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2021 15:46 GÜNCELLEME 07.04.2021 15:46 SPOR
Gençlerbirliği Erzurumspor maçı  canlı izle! BeIN Sports Gençler Erzurum maçı canlı skor takip
Gençlerbirliği Erzurumspor maçı canlı izle! BeIN Sports Gençler Erzurum maçı canlı skor takip

BeIN Sports ekranlarından Gençlerbirliği Erzurumspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kırmızı Siyahlılar evinde Dadaşları ağırlıyor. Lig'de kalmak için mücadele veren ve bu doğrultuda her maça ayrı özenle hazırlanan Ankara Ekibi sahasında oynayacağı maçta galip gelmek istiyor. Uzun zamandır galibiyet yüzü göremeyen ve lige tutunmak isteyen Mavi Beyazlılar ise sahaya üç puan için çıkıyor. Merak eden taraftarlar için işte Gençler Erzurum maçı canlı takip ve skoru...

GENÇLERBİRLİĞİ ERZURUMSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Gençlerbirliği Erzurumspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Gençlerbirliği Ankara Eryaman Stadyumu'nda Erzurumspor'u konuk ediyor. 7 Nisan Çarşamba günü saat 16.00'da başlayacak olan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Suat Arslanboğa'nın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Direnç Tonusluoğlu üstlenecek. 

Gençlerbirliği Erzurumspor Maçı Muhtemel 11'leri!

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Halil, Arda, Mustafa, Soner, Sefa, Candeias, Piris Da Motta, Murat, Sandro Lima.

Erzurumspor: Szumski, Bergdich, Schwechlen, Manuel da Costa, Murat, Obertan, Omolo, Rashani, Emrah, Ricardo Gomes, Chahechouhe.

Gençlerbirliği Erzurumspor Arasında Oynanan Maçlar

Gençlerbirliği ve Erzurumspor Süper Lig'de 2020-2021 yılında 1 kez karşıya karşıya geldi. Bu sezon 13 Aralık 2020 tarihinde karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçta Gençlerbirliği Erzurumspor'u deplasmanda 1-0'lık skorla mağlup etmişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR