Fenerbahçe Erzurumspor maçı canlı izle! BeIN Sports FB Erzurum maçı canlı skor takip!

Fenerbahçe Erzurumspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Kanarya Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında sahasında Mavi Beyazlıları konuk ediyor. Lig'de Şampiyonluk yolunda Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde yer alan Sarı Lacivertliler evinde oynayacağı maçı kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Küme düşme hattında bulunan Dadaşlar ise deplasmandan puan alarak dönmenin planlarını yapıyor. İşte FB Erzurum maçı canlı skor takip!

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2021 19:55 GÜNCELLEME 03.05.2021 19:55 SPOR
Fenerbahçe Erzurumspor maçı canlı izle! BeIN Sports FB Erzurum maçı canlı skor takip!
Fenerbahçe Erzurumspor maçı canlı izle! BeIN Sports FB Erzurum maçı canlı skor takip!

BeIN Sports ekranlarından Fenerbahçe Erzurumspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında Sarı Lacivertliler evinde Dadaşları konuk ediyor. Teknik Adam Emre Belözoğlu yönetimindeki Kadıköy Temsilcisi sahasında oynayacağı maçı kazanarak şampiyonluk yolunda yara almadan devam etmek istiyor. Diğer taraftan düşme hattında bulunan Mavi Beyazlı Doğu Ekibi ise deplasmanda oynayacağı maçta puan ya da puanlar alarak evine dönmenin planlarını yapıyor. Merak eden taraftarlar için işte FB Erzurum maçı canlı skor takip...

FENERBAHÇE ERZURUMSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Fenerbahçe Erzurumspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Süper Lig'in 39. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Erzurumspor'u konuk ediyor. 3 Mayıs Pazartesi günü saat 20.30'da başlayacak olan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Fenerbahçe Erzurumspor Maçının Hakemi

Süper Lig'in 39. haftasında Fenerbahçe ve Erzurumspor arasında oynanacak olan maçın orta hakemlik görevine Mete Kalkavan atandı. Maçın yardımcı hakemlik görevlerini Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy, 4. hakemlik görevini ise Mert Güzenge üstlenecek. Karşılaşmanın VAR hakemliği görevini ise Hüseyin Göçek yapacak.



Fenerbahçe Erzurumspor Maçı İlk 11'leri!

Fenerbahçe: Harun, Ozan, Szalai, Tisserand, Caner, Sosa, Mert Hakan, İrfan Can, Mesut Özil, Pelkas, Valencia

Erzurumspor: Szumski, Murat, Gökhan, Hasan, Schwechlen, Obertan, Omolo, Boumal, Novikovas, Cenk Ahmet, Oltan

Fenerbahçe'de 5 İsim Erzurumspor Karşısında Eksik

Fenerbahçe'de 39. haftada oynayacağı Erzurumspor maçı öncesi 5 oyuncunun eksikliği hissediliyor. Sarı Lacivertliler sakat olan Altay Bayındır, Diego Perotti, Nazım Sangare ve Sadık Çiftpınar bu maçın kadrosunda yer almayacak. Öte yandan kırmızı kart cezalısı olan Gökhan Gönül'de bu maçta forma giyemeyecek. 

Erzurumspor'da Tek Eksik Emrah Başsan

Deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Erzurumspor'da tek eksik bulunuyor. Sakat oyuncu bulunmayan Dadaşlarda kart cezalısı olan Emrah Başsan İstanbul kafilesinde yer almayacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR