Altay İstanbulspor maçı canlı izle! BeIN Sports TFF 1. Lig Play Off maçı canlı skor takip!

Altay İstanbulspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. TFF 1. Lig Play Off maçlarının ilkinde İzmir temsilcisi İstanbulspor'u konuk ediyor. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında oynanacak olan müsabakada avantajlı skoru elde eden taraf süper lige yakın olacak. İşte merak eden taraftarlar için Altay İstanbulspor maçı canlı skor takip!

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2021 19:30 GÜNCELLEME 17.05.2021 19:30 SPOR
Altay İstanbulspor maçı canlı izle! BeIN Sports TFF 1. Lig Play Off maçı canlı skor takip!
Altay İstanbulspor maçı canlı izle! BeIN Sports TFF 1. Lig Play Off maçı canlı skor takip!

BeIN Sports ekranlarından Altay İstanbulspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Altay TFF 1. Lig Play Off maçlarının ilk ayağında sahasında İstanbul Ekibini ağırlıyor. İki takım arasında oynanacak olan maçta kazanan taraf rövanş karşılaşması öncesi avantaj yakalamış olacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda oynanacak olan maçta Altınordu Samsunspor maçının galibinin rakibi de belli olacak. Merak eden taraftarlar için işte Altay İstanbulspor maçı canlı takip skoru...

ALTAY İSTANBULSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Altay İstanbulspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Altayspor TFF 1. Lig Play Off maçlarının ilk ayağında Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda İstanbulspor'u konuk ediyor. 17 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'da başlayacak olan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Arda Kardeşlerin düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Murat Erdoğan üstlenecek. 

Altay İstanbulspor Maçı Muhtemel 11'leri!

Altay: Stachowiak, Tolga, Berkay, Çağlar, Rıdvan, Ziya, Kazımcan, Eren, Zeki, Cebrail, Deniz

İstanbulspor: Alperen, Wellington, Emrecan, Etoga, Mehmet, Eslem, Ali, Mert, Levent, Abazaj, Mirkan

Altay İstanbulspor Arasında Oynanan Maçlar

Altay ile İstanbulspor lig tarihinde 62. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 61 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Altay 19 kez galip gelirken, İstanbulspor 21 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 21 müsabakada ise taraflar sahadan 1 puana razı şekilde ayrıldı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR