Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Alpaslan ve Aytaç'tan sonra iki yıldız transfer daha!

Transferde ipleri Fatih Terim'in elinden alan ve kendi transfer haritasını oluşturan Galatasaray'da bomba isimler tek tek imza atmaya hazırlanıyor! Ligi ikinci bitiren ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olan Sarı Kırmızılılar güçlü bir kadro kurmak istiyor. Göztepe'den Alpaslan Öztürk ve Kasımpaşa'dan Aytaç Kara ile anlaşma sağlayan Aslan iki yıldız ismin daha transferini bitirmeye yakın. İşte Son dakika Galatasaray transfer haberleri!

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2021 12:33 GÜNCELLEME 24.05.2021 12:33 SPOR
Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Alpaslan ve Aytaç'tan sonra iki yıldız transfer daha!
Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Alpaslan ve Aytaç'tan sonra iki yıldız transfer daha!

Galatasaray transferde bombaları art arda patlatmaya hazırlanıyor. Fatih Terim ile yollarını ayıran ve transferde yeni bir rota belirleyen Sarı Kırmızılılar Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları öncesi iddialı bir takım kurmak istiyor. Göztepe'den ayrılan Alpaslan Öztürk ve Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Aytaç Kara imza aşamasına gelen Cimbom, hedefine iki yıldız ismi aldı. Yerli oyuncular üzerinde yoğun mesai harcayan Sarı Kırmızılıların kurmayları taraftarı heyecanlandıracak oyuncuların peşinde. Merak eden futbol severler için işte son dakika Galatasaray transfer haberleri!



Alpaslan Öztürk İmzaya Geliyor!

Mustafa Cengiz ve Fatih Terim krizinin yanı sıra yapılacak başkanlık seçimlerinin gölgesinde transfer çalışmalarını yürüten Galatasaray'da yeni sezonun ilk hamlesi Alpaslan Öztürk ile gelmişti. Göztepe'den ayrılan milli savunmacı ile anlaşan Galatasaray, Haziran ayında oyuncuyla resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sarı Kırmızılılar, Göztepe ile sözleşmesi sona eren Alpaslan Öztürk ile anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki futbolcu, TT Stadı'na geçtikten sonra 3 yıllık sözleşmenin altına imzasını attı. Galatasaray'ın 27 yaşındaki stopere ilk yıl için 5,5 milyon TL, 2. yıl için 6,5 milyon TL ve 3. yıl için 7,5 milyon TL vereceği kaydedildi.

Alpaslan Öztürk'ün Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan da teklif aldığı öğrenildi. Alpaslan'ı özellikle Fenerbahçe'nin çok istediği ve Galatasaray'a imza atmadan önce oyuncuya 'Bizi bekle' denildiği öğrenildi. Alpaslan'ın ise zaman kaybetmeden yeni takımını belirlemek için Galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi.



Aytaç Bitti Son Detaylar Görüşülüyor!

Galatasaray'ın Alpaslan'ın ardından bir diğer transferi ise Aytaç Kara oldu. Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Aytaç ile daha önceden prensip anlaşması sağlayan Galatasaray'ın 28 yaşındaki futbolcuyla Haziran ayında sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'nın kulübe herhangi bir bonservis bedeli olmayacak. Sarı-Kırmızılıların önceliği de hem yurt içi hem de yurt dışında sözleşmesi biten bonservissiz oyuncular olacak. Kulüp içinde yaşanan krizin sahaya yansımaması için transferde oldukça hassas hareket ediliyor.

Yerli rotasyonunu da arttırmak isteyen Galatasaray'ın Aytaç ile 3 yıllık sözleşme yaparak yıllık 5 milyon TL ödemesi bekleniyor. Kasımpaşa'da bu sezon 26 lig maçında forma giyen Aytaç Kara, 4 gol atarken 2 asist yaptı. Kasımpaşa kariyerinde 64 maçta oynayan Aytaç'ın 12 golü ve 6 asisti bulunuyor. Aytaç daha önce Trabzonspor, Eskişehirspor, Bursaspor, Malatyaspor ve Altay'da da oynadı.

Cimbom'un İlk Bombası Kenan Karaman!

Önceliği yerli isimlere veren Galatasaray'da, daha önce de gündeme gelen Kenan Karaman'la tekrar temas kuruldu. Bir süre önce Beşiktaş'la görüşen, Trabzonspor'la prensip anlaşmasına vardığı iddia edilen milli forvete, "Kimseye söz verme, bizden haber bekle" mesajı gönderildi. Sarı Kırmızılılar, Kenan'ın yıllık 1.2 milyon Euro'luk maaş talebini karşılamaya hazır. Üstelik 27 yaşındaki futbolcuya imza parası da önerilecek.

Fortuna Düsseldorf'la olan mukavelesi 30 Haziran itibarıyla bitecek olan Kenan Karaman, bu sezon ikinci ligde 27 maçta 7 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. Kenan'ın özellikle milli formayla gösterdiği performans, Terim'in listesine girmesinde en önemli rolü oynadı.



Kenan Evet Derse Sıra Kaan Ayhan'da!

Fatih hocanın iki transfer döneminde de vazgeçmediği isimlerden biri olan Kaan Ayhan da tekrar gündemde. Galatasaray geçen yaz 2.5 milyon Euro'luk çıkış ücretini ödeyemediği için oyuncuyu Sassuolo'ya kaptırmıştı.

Ancak İtalyan ekibi üçlü savunma oynamasına rağmen Kaan süre almakta çok zorlandı. İtalyan basınına göre 26 yaşındaki futbolcu gözden çıkarılmış durumda. Galatasaray cephesi bu fırsattan yararlanıp milli savunmacıyı satın alma opsiyonuyla beraber kiralamaya çalışacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR