Trabzonspor Bandırmaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? TS Bandırma maçı 11'leri!

Trabzonspor Bandırmaspor ile hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya geliyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Bordo Mavililer ikinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Balıkesir Temsilcisi ise güçlü rakibini yenmenin planlarını yapıyor. Peki, Trabzonspor Bandırmaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte TS Bandırma hazırlık maçı muhtemel 11'leri!

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2021 02:34 GÜNCELLEME 22.07.2021 02:34 SPOR
Trabzonspor Bandırmaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? TS Bandırma maçı 11'leri!
Trabzonspor Bandırmaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? TS Bandırma maçı 11'leri!

Trabzonspor Süper Lig'de oynayacağı yeni sezon öncesi hazırlıklarına Bandırmaspor ile oynayacağı maçla devam ediyor. Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Karadeniz Temsilcisi, İstanbul'da oynayacağı maçı kazanmanın planlarını yapıyor. Balıkesir Ekibi ise güçlü rakibini yenerek yeni sezon öncesinde moral bulmak istiyor. Peki, Trabzonspor Bandırmaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Futbol severler için işte TS Bandırma hazırlık maçı muhtemel 11'leri!

Trabzonspor Bandırmaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Trabzonspor hazırlık maçlarının ikincisinde Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. 22 Temmuz Perşembe günü saat 18:00'da başlayacak olan maç Trabzonspor Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmada düdük çalacak hakemler ise henüz belli olmadı. 

Trabzonspor Bandırmaspor Hazırlık Maçı Muhtemel 11'leri!

Trabzonspor: Muhammet Taha Tepe, Hüseyin Türkmen, Atakan Gündüz, Faruk Can Genç, Serkan Asan, Tunahan Ergün, Flavio, Abdulkadir Parmak, Yusuf Sarı, Koray Kılınç, Salih Karvazlı

Bandırmaspor: Kurtuluş Yurt, Feyyaz Belen, Fırat Arıkan, Mehmet Yiğit, Orhan Ovacıklı, Erkan Taşkıran, İshak Çakmak, Doğan Can Davas, Selçuk Alibaz, Del Valle, Pote

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR