Beşiktaş Dortmund maçı TV8'den şifresiz yayınlanacak mı? Şampiyonlar Ligi maçı için Acun Ilıcalı...

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi C grubundaki ilk maçında Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Sergen Yalçın ve öğrencileri Süper Lig'de gösterdikleri performansı Avrupa arenasına da taşımak istiyor. Haaland'lı Alman Panzeri ise temsilcimiz karşısında galibiyet arıyor. Peki, Beşiktaş Dortmund maçı TV8'den şifresiz yayınlanacak mı? İşte Şampiyonlar Ligi maçı için Acun Ilıcalı'dan beklenen karar...

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2021 09:50 GÜNCELLEME 15.09.2021 09:50 SPOR
Beşiktaş Dortmund maçı TV8'den şifresiz yayınlanacak mı? Şampiyonlar Ligi maçı için Acun Ilıcalı...
Beşiktaş Dortmund maçı TV8'den şifresiz yayınlanacak mı? Şampiyonlar Ligi maçı için Acun Ilıcalı...

Beşiktaş Dortmund ile Şampiyonlar Ligi'nde ki ilk sınavına çıkmaya hazırlanıyor. C grubunda yer alan temsilcimiz Sergen Yalçın yönetiminde Alman devini düşürerek ilk maçında galibiyet almak istiyor. Avrupa arenasının en iddialı takımlarından biri olan Haaland'lı Dortmund ise deplasmanda kazanarak devler ligine iyi bir başlangıç yapmanın planlarını merak ediyor. Futbolseverler merak ediyor, Beşiktaş Dortmund maçı TV8'den şifresiz yayınlanacak mı? İşte Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Acun Ilıcalı'nın açıklanması beklenen o karar...

Beşiktaş Dortmund Maçı TV8'den Şifresiz Yayınlanacak Mı?

Beşiktaş taraftarının başlattığı kampanyanın fitilini Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yaktı. Sergen Hoca, "Acun'dan rica etmek lazım herhalde. Ben öncülük edeyim, kanalı aç, herkes izlesin. TV8'den verebilir tüm halka" diye konuştu.

Acun Ilıcalı ise Instagram'dan yaptığı paylaşımda bu akşam saat 20.30'da Haber Global'de Candaş Tolga'nın konuğu olacağını duyurdu. Ünlü ismin bu akşam maçın TV8 ekranlarından yayınlanıp yayınlanmayacağını açıklamasını bekleniyor.

Beşiktaş Dortmund Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş Dortmund ile Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Vodafone Park Stadında karşılaşacak olan iki takımın maçı 15 Eylül Çarşamba günü saat 19.45'de başlayacak. Exxen'de yayınlanması beklenen maç Acun Ilıcalı'nın kararı doğrultusunda TV8 ekranlarından da yayınlanabilir.

Sergen Yalçın, "Gruptan Çıkabileceğimize İnanıyoruz"

Karşılaşma öncesi maçla ilgili yorumlarını dile getiren Sergen Yalçın "Konuşmayı çok seviyoruz ama konuşmakla olmuyor. Hep gruplar çekildiğinde 'Biz bu gruptan çıkarız' diyoruz. Gerçekçi bakmak lazım, oynayacağımız seviye üst bir seviye. Süper Lig'de oynayacağınız oyunlar, Şampiyonlar Ligi'ne yetmez.

Gruptan çıkabileceğimize inanıyoruz ama yapamayabiliriz de. O yüzden çok net hedefler koymak istemiyorum. Kesinlikle kolay olacağını düşünmüyoruz, çok zor bir grup olacak. Takım olarak hazırız, elimizden geleni yapmaya çalışacağız.
" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Memet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergrn hoca galibiyeti taahhut etsin acun sifresiz yayinlasin galip gelmezsse stad hasilatindan acun un zararını karşılaşın sergenli beşiktaş
    Cevapla
  • ruhi 2 yıl önce Şikayet Et
    İşim gücüm yok para verip maç izleyecem. Elemanda 90 dakika sonunda milyonluk jipine binip evine gidecek. Ben napacam? Ne koyacaz bunun adını?
    Cevapla
  • şifresiz olsun 2 yıl önce Şikayet Et
    ilk maçlar şifresiz olmalı. gerekirse kanal alacağı ekstra reklam anlaşmalarıyle gelirini almalı. taraftar havaya girip heveslensin.diğer maçlar için para ile exxen alsın.
    Cevapla
  • Star TV 2 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlar ligi müziğini ve Star tv de evimde çay içerken maç izlemeyi özledim! her şeyin rant, çıkar ve maddiyat olduğu bir devirde yaşıyoruz. Söyleyeceklerim bu kadar.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    danışıklı işş yapıyorlar bunlar sergen kim belli, nesinenin adamı sergen efendi, hiç bir işine yada söylediğine itimat edilmez, bjk yi karanlık günler bekliyor
    Cevapla
  • telefoncu 2 yıl önce Şikayet Et
    kardeş sen paranoyak olmuşsun adam beşiktaşı şampiyon yaptı kendini ıspatladı saçmalamışsın
    Cevapla
  • gokhan 2 yıl önce Şikayet Et
    boş yapmışsın.adam futbolla ilğilileniyor futbol dışında ne konusuyorda itimat edecez ?
    Cevapla
  • EMRE 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR