Sultangazi Belediyesi’nden spora büyük destek

Sultangazi Belediyesi tarafından Amatör Spor Kulüpleri Malzeme Dağıtım Töreni’yle ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yaklaşık 30 bin adet malzeme desteği yapılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 29.12.2021 18:19 GÜNCELLEME 29.12.2021 19:35 SPOR
Sultangazi Belediyesi’nden spora büyük destek
Sultangazi Belediyesi’nden spora büyük destek

Sultangazi Belediyesi, ilçede yeni milli şampiyonların yetişmesi amacıyla bir yandan spor alanında birçok projeyi hayata geçirirken bir yandan da amatör spor kulüplerine her alanda destek olmayı sürdürüyor.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un katılımıyla gerçekleşecek Amatör Spor Kulüpleri Malzeme Dağıtım Töreni ile ilçede çeşitli branşlarda faaliyet gösteren spor kulüplerine başta eşofman takımı, yağmurluk, tişört gibi antrenman malzemeleri olmak üzere birçok kalemde, yaklaşık 30 bin adet malzeme desteğinde bulunulacak.

Öte yandan, yine Başkan Dursun’un katılımıyla gerçekleşecek olan Amatör Futbol Kulüpleri Dostluk Turnuvası Ödül Töreni ile turnuvanın başarılı kulüplerine ödülleri takdim edilecek.

Sultangazi Belediyesi’nin bu yıl düzenlediği turnuvaya 3 kategorideki 12 takımla toplam 540 genç sporcu katılmıştı. Turnuvayla hem yetenekli sporcular ön plana çıktı hem de kulüpler arasındaki dostluklar güçlendi.

“Amatör Spor Kulüpleri Malzeme Dağıtım Töreni” ile “Amatör Futbol Kulüpleri Dostluk Turnuvası Ödül Töreni”, 30 Aralık 2021 Perşembe günü saat 18.00'de Sultangazi Belediyesi Etkinlik Salonu'nda gerçekleşecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR