Konyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Biletler Çalık’ın anısına 6 TL!

Süper Lig’in kırılma müsabakalarından Konyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Geçtiğimiz hafta futbolcularından Ahmet Çalık’ı elim bir kaza sonucu kaybeden Konyaspor, Adana Demirspor’u evinde ağırlayacak. Hatırlanacağı üzere, Anadolu temsilcisinin Başakşehir’le oynayacağı maç da Çalık’ın vefatından sonra ertelenmişti. Binlerce taraftar Konyaspor Adana Demirspor maçının yayın bilgilerini araştırıyor. Maçın muhtemel 11’leri ve yayın bilgisi…

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2022 11:56 GÜNCELLEME 18.01.2022 12:12 SPOR
Konyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Biletler Çalık’ın anısına 6 TL!
Konyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Biletler Çalık’ın anısına 6 TL!

Futbol dünyasının merakla beklediği Konyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Sadece Konyaspor ile Adana Demirspor taraftarı değil, yurttaki tüm futbolseverler bu karşılaşmayı iple çekiyor. Sadece 6 gün önce, Konyaspor’un başarılı futbolcularından Ahmet Çalık trajedik bir kaza sonucu hayata gözlerini yummuştu. 11 Ocak’ta yaşanan kazanın akabinde Konya yönetimi TFF’ye başvuruda bulunup Başakşehir maçının ertelenmesini talep etmiş; gerek TFF gerekse Başakşehir bu talebi sıcak karşılamıştı. Ahmet’in yokluğunda ilk maça çıkmaya hazırlanan Konya’da duygu yoğunluğu bir hayli yüksek. İlk yarıda takımın 18 maçında forma giyen Çalık’ın 6 numaralı forması da emekli edilmişti. Süper Lig’de şampiyonluğun iki numaralı favorisi Konyaspor’un bu haberden sonra nasıl bir reaksiyon göstereceği de diğer konu başlıkları arasında. Konyaspor Adana Demirspor maçının muhtemel 11’leri ve maçın yayın bilgisi…

Konyaspor Adana Demirspor Maçı Ne Zaman?

Konyaspor Adana Demirspor maçı 18 Ocak Salı günü saat 20.00’de beIN Sports HD 2 kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da 40 saniye rötarlı maç yayını yapılacak. Karşılaşma, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanırken, ev sahibi Konyaspor maç öncesi alkış toplayan bir girişimde bulundu.

Konyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman?

Biletler, Ahmet Çalık’ın Anısına 6 TL

Konyaspor yönetimi, Adana Demirspor’a karşı oynanacak müsabakanın biletlerini tüm kategorilerde 6 Türk Lirası’na satışa sundu. Konyaspor’da 6 numaralı formayı terleten Ahmet Çalık, geçtiğimiz hafta oynanan tüm müsabakalarda; dakikalar 6’yı gösterdiğinde anılmıştı. Futbolcular, 6. dakikada oyunu bırakıp 1 dakika süreyle rahmetli meslektaşlarını anmıştı. Konyaspor da, 44 bin kapasiteli stadyumun tüm kategorilerindeki bileti Çalık anısına 6 TL’ye satıyor.

Konyaspor Adana Demirspor maçının muhtemel 11'leri

Konyaspor Adana Demirspor Maçının Muhtemel 11’leri

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Adana Demirspor çalıştırıcısı Vincenzo Montella’nın nasıl bir 11’le sahaya çıkacakları merak konusu. Abdülkerim’le iyi bir tandem yakalayan Çalık’ın vefatından sonra stoperde hangi ismin oynayacağı da şimdilik belirsizliğini koruyor. Konyaspor – Adana Demirspor maçının muhtemel 11’leri şu şekilde:

KONYASPOR: Sehic, Abdülkerim, Adil, Guilherme, Skubic, Hadziahmetovic, Musa, Rahmanovic, Zymer, Michalak, Cikalleshi

ADANA DEMİRSPOR: Muric, Samet, Tayyip, Alper, Svensson, Gökhan, Sinan, Belhanda, Vargas, Yunus, Balotelli

Müsabaka öncesi iki takımın eksikleri öne çıkıyor. Afrika Kupası ve sakatlık nedeniyle takımların kemik oyuncuları forma giyemeyecek.

Konyaspor ile Adana Demirspor’un Eksikleri

Konyaspor Adana Demirspor maçında Afrika Kupası ve sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak oyuncuların listesi şu şekilde:

KONYASPOR: Erten, Mpoku, Kravets

ADANA DEMİRSPOR: Simon Deli, Rassoul, Kaan

Konyaspor’daki üç oyuncu, Adana Demirspor’daki Rasssoul ve Kaan Kanak sakatlıklarından ötürü oynayamayacak. Akdeniz ekibindeki Simon Deli ise milli takımda olduğu için Konya deplasmanında forma giyemeyecek.

Konyaspor Adana Demirspor maçına hazırlanıyor

Konyaspor Adana Demirspor Maçının Hakemleri

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet adresinde Konyaspor Adana Demirspor maçında görev alacak hakemlerin adı paylaşıldı. Saha içi hakemleri ve gözlemci ile temsilci heyeti yayınlanırken, VAR ve AVAR hakemleri maç günü belli oldu.

  • Yasin Kol (Hakem)

  • Ömer Tevfik Özkoç (1. Yardımcı Hakem)

  • Selahattin Altay (2. Yardımcı Hakem)

  • Direnç Tonusluoğlu (Dördüncü Hakem)

  • Ahmet İbanoğlu (Gözlemci)

  • Mehmet Tuna (Temsilci)

  • Bülent Kantar (Temsilci)

  • Ömer Sözen (Temsilci)

  • Özgür Yankaya (VAR)

  • Ramazan Keleş (AVAR)

  • Murat Erdoğan (AVAR)

Konyaspor ile Adana Demirspor’un Güncel Puan Durumu

Konyaspor, Süper Lig’de şimdiye dek çıktığı 20 maçta 39 puan toplarken 2. sırada yer aldı. Maç eksiği bulunan Anadolu temsilcisi, yarın 21. sınavına çıkacak. Adana Demirspor ise 21 haftalık süreçte 34 puan toplayıp 5. sırada yer aldı. İtalyan futbol insanı Vincenzo Montella ile iyi bir uyum yakalayan Demirspor, galip gelmesi durumunda ilk 3’e girecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR