Begüm Özkan kimdir? Galatasaray başkanlığına aday olacak mı? Son noktayı koydu!

Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı sürüyor. Şimdiye dek Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk adaylıklarını açıklarken Begüm Özkan'ın adı da öne sürülmüştü. Galatasaray Lisesi çıkışlı Özkan da, son dönemde yaptığı paylaşımlarla bu yöndeki iddiaları güçlendiriyordu. Lakin önceki gün, tüm bu tartışmalara son noktayı koydu. Peki, Begüm Özkan Galatasaray başkanlığına aday olacak mı? İşte başkan adayı olacağı söylenen Özkan'ın cevabı...

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2022 12:05 GÜNCELLEME 08.04.2022 12:06 SPOR
Begüm Özkan kimdir? Galatasaray başkanlığına aday olacak mı? Son noktayı koydu!
Begüm Özkan kimdir? Galatasaray başkanlığına aday olacak mı? Son noktayı koydu!

Galatasaray'da 23 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde Olağan Seçimli Genel Kurul yapılması kararlaştırıldı. 23 Nisan Cumartesi günü çoğunluk sağlanamaması halinde seçim 30 Nisan Cumartesi günü yapılacak. Bu sebeple, başkan adaylıkları birer birer açıklanmaya başlandı. Şimdiye dek Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu adaylıklarını duyururken, flaş bir şekilde Begüm Özkan'ın da adı öne sürülmüştü. Peki, Begüm Özkan Galatasaray başkan adayı olacak mı? Daha önce kulüp bünyesinde çeşitli görevler alan tecrübeli isim, bu iddialara son noktayı koydu.

Begüm Özkan Kimdir?

Begüm Özkan, 23 Şubat 1953 tarihinde Erzurum'un Aşkale ilçesinde dünyaya geldi. 2022 itibariyle 69 yaşındadır. Eğitim-öğretim hayatına Erzurum'da başlayan Özkan, ülkemizin ünlü eğitim kurumları arasında gösterilen Galatasaray Lisesi'nden mezun olmuştur. Galatasaray Lisesi'ni bitirir bitirmez, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanmış ve lisans eğitimini de burada tamamlamıştır. Beyazıt'ta bulunan kampüsten diplomasını alır almaz meslek hayatına atılmıştır.

Begüm Özkan kimdir

İlk etapta Hukuk alanında çalışmalar yapan Begüm Özkan, daha sonra radikal bir kararla medya sektörüne yönelmiştir. Sırasıyla TGRT, NTV ve CNN Türk için içerik üretmiştir. Özellikle otomobil programlarıyla adından sıkça söz ettiriyordu. Çeşitli otomobil sporu, yarış ve ralli organizasyonlarında da yer alan iş insanı, 4 yıl süreyle Türkiye şampiyonluğunu kazanan ekipte de bulunmuştu. 

Begüm Özkan'ın Galatasaray Yönetimi'ndeki ilk görevi ise, rahmetli Özhan Canaydın'a kadar uzanıyor. Canaydın döneminde İletişim ekibinde çalışmış; Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde gönüllü olarak bulunmuştu. KADİGER (Kadın Girişimcileri Derneği) üyesi de olan Avukat Özkan, rahmetli Canaydın dışında Adnan Polat yönetiminde de rol üstlendi.

Adnan Polat, Başkanlığı döneminde Begüm Özkan'ı Pazarlama A.Ş.'de görevlendirmişti. Polat'ın başkanlığı boyunca buradaki görevini sürdüren iş kadını, bir süredir Galatasaray yönetimlerinde yer almıyordu.

Camianın Önemli İsimleri Begüm Özkan'ı Destekliyor!

Fanatik Gazetesi'nin yayınladığı özel habere göre, Galatasaray'da yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul'da Begüm Özkan'ın da aday olacağı öne sürüldü. Haberde ayrıca, Adnan Polat ve Erden Timur gibi kulüp içerisinde önemli görevlerde bulunan isimlerin Özkan'a destek verdiği iddia edildi. Begüm Özkan ise, adaylık iddialarına son noktayı koydu.

Begüm Özkan net serveti

Begüm Özkan'ın Net Serveti Ne Kadar?

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olur olmaz çeşitli iş ve projede yer alan Begüm Özkan'ın net serveti bilinmiyor. İnternette bu konuya ilişkin herhangi bir iddia veya kanıtlanmış bir bilgi de bulunmuyor.

Aday Olacak Mı?

Begüm Özkan, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada adaylık dedikodularına son noktayı koydu. Özkan: "Bilgi kirliliğine son vermek için buradan da yazıyorum. Yol arkadaşlarımla birlikte bir oluşum için çalıştık. Destek veren, telefon ve varlıklarıyla katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Ancak, bu karışık ortamda seçime katılmayacağımızın bilinmesini isterim" diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR