Galatasaray Dinamo Kiev maçı ne zaman ve saat kaçta? GS Kiev maçı hangi kanalda? Bilet fiyatları...

Galatasaray, Ukrayna Rusya Savaşı'nın mağduru Dinamo Kiev'e kucak açtı. Bir süredir, ülkesindeki savaş mağdurları için hazırlık maçı organize eden Kiev, ülkemiz ekiplerinden Sarı Kırmızılılar ile mücadele edecek. Peki, Galarasaray Dinamo Kiev maçı ne zaman ve saat kaçta? Dahası, bu karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı da merak konusu haline geldi. İşte, Sarı Kırmızılı ekibin Ukrayna temsilcisi ile oynayacağı maçın detayları...

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2022 16:52 GÜNCELLEME 13.04.2022 16:53 SPOR
Galatasaray Dinamo Kiev maçı ne zaman ve saat kaçta? GS Kiev maçı hangi kanalda? Bilet fiyatları...
Galatasaray Dinamo Kiev maçı ne zaman ve saat kaçta? GS Kiev maçı hangi kanalda? Bilet fiyatları...

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan Galatasaray, Ukrayna'nın köklü kulübü Dinamo Kiev ile sahaya iniyor. NEF Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın maç bilet fiyatları belli oldu. 0-6 yaş arasındaki çocuklar da bu maçı ücretsiz olarak tribünden takip edebilecek. Galatasaray, "Barış için el ele" sloganıyla Türk futboluna da damga vurmuş Mircea Lucescu'nun takımı Dinamo Kiev ile kozlarını paylaşacak. Peki, Galatasaray Dinamo Kiev maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? Bugün, Sarı Kırmızılı ekibin resmi internet adresinden müsabakaya ilişkin ilk detaylar paylaşıldı. Ayrıca, müsabakanın hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu. 

Galatasaray Dinamo Kiev maçı ne zaman?

GALATASARAY DİNAMO KİEV MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray ile Dinamo Kiev arasındaki hazırlık maçı, 14 Nisan Perşembe günü saat 17.00'de oynanacak. Sarı Kırmızılı ekip, rakibini NEF Stadyumu'nda ağırlayacak. Kiev tarafının "Çocuklara yardım" teklifini kabul eden Cimbom, maçın gelirlerini Ukrayna'daki savaş mağdurlarına bağışlayacak. Ayrıca, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) bu müsabakanın oynanmasına destek veren kurumlar arasında. 

HAZIRLIK MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Galatasaray Dinamo Kiev maçı ülkemizde, Sarı Kırmızılı ekibin kulüp televizyon kanalı GS TV'de canlı olarak ekrana gelecek. Normalde, GS TV şifreli olarak yayın yaptığı için bu maçın şifreli mi şifresiz mi yayınlanacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Sarı Kırmızılı ekip, bazı hazırlık karşılaşmalarını YouTube üzerinden ve internet sitelerinden de yayınlıyordu. Maçın şifresiz olup olmadığı maç günü belli olacak.

Galatasaray Dinamo Kiev maçı hangi kanalda?

GS DİNAMO KİEV MAÇ BİLET FİYATLARI

  • DOĞU TRİBÜNÜ: 50 TL - 100 TL

  • KUZEY KALE ARKASI: 25 TL

Bu müsabaka, medyaya ve taraftara açık olacak. Ayrıca, 0 ile 6 yaş arasındaki çocuklar ebeveynleriyle birlikte ücretsiz olarak maçı seyredebilecek. PassoLig kartı olmayan taraftarlar da, yine aynı sistem üzerinden PDF formatında bilet alabilecek. 

LUCESCU: "TÜRK İNSANI..."

Antrenörlük kariyerinde Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Futbol Takımını çalıştıran Mircea Lucescu, hazırlık maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Müsabakanın Ukrayna'daki çocuklar için oynandığını belirten futbol insanı, "Tribünlerin tıklım tıklım dolması gerekiyor. Türk insanı mazlumun yanında olduğunu bir kez daha gösterecektir" yorumunu yaptı. Savaşın ilk günlerinde Kiev'i terk etmeyip takımının başında kalan Lucescu, cesareti ile futbol camiasını mest etmişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR