Galatasaray Dinamo Kiev Maçını Şifresiz Veren Kanallar! GS D. Kiev Maçı Hangi Kanalda?

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan Galatasaray, savaş mağduru Ukraynalı çocuklara yardım olabilmek için Dinamo Kiev takımı ile hazırlık maçı oynayacak. Bu maç, kulübün televizyon kanalı GS TV üzerinden canlı olarak ekrana gelecek. Fakat bu maçın şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacağı belirsizliğini koruyor. İşte, Galatasaray Dinamo Kiev maçını şifresiz veren kanallar!

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2022 00:33 GÜNCELLEME 14.04.2022 00:33 SPOR
Galatasaray Dinamo Kiev Maçını Şifresiz Veren Kanallar! GS D. Kiev Maçı Hangi Kanalda?
Galatasaray Dinamo Kiev Maçını Şifresiz Veren Kanallar! GS D. Kiev Maçı Hangi Kanalda?

Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'ndan elenip, Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Galatasaray; bugün evinde Ukrayna futbolunun köklü kulüplerinden Dinamo Kiev ile hazırlık maçı oynayacak. Günler öncesinden yapılan açıklamada, bu müsabakanın kulüp televizyon kanalı GS TV'de yayınlanacağı duyurulmuştu. Maçtan elde edilen gelirin tamamı Ukrayna'daki çocuklara bağışlanacak. Bu sebeple, biletler de PassoLig sistemi üzerinden satışa sunuldu. Ayrıca, Galatasaray U-19 takımında gelecek vadeden bazı isimlerin de Kiev maçında forma şansı bulması söz konusu. Peki, Galatasaray Dinamo Kiev maçını şifresiz veren kanallar belli oldu mu?

Galatasaray Dinamo Kiev maçı ne zaman ve saat kaçta? GS Kiev maçı hangi kanalda? Bilet fiyatları...Galatasaray Dinamo Kiev maçı ne zaman ve saat kaçta? GS Kiev maçı hangi kanalda? Bilet fiyatları...

Galatasaray Dinamo Kiev Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Galatasaray, Ukrayna'daki savaş nedeniyle ülkeyi terk etmek durumunda kalan Dinamo Kiev ile 14 Nisan Perşembe günü kozlarını paylaşacak. "Barış için maç" temalı müsabaka, Türkiye saati ile 17.00'de başlayacak. NEF Stadyumu'nda oynanan hazırlık karşılaşması taraftarın ve medyanın katılımına açık. Hatta, Galatasaray Yönetimi; PassoLig üzerinden günler öncesinde biletleri satışa sunmuştu.

Galatasaray Dinamo Kiev maçı ne zaman?

Galatasaray Dinamo Kiev Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray ile Dinamo Kiev arasındaki kritik hazırlık maçı, kulübün televizyon kanalı GS TV üzerinden canlı ve şifreli olarak ekrana gelecek. GS TV'nin yer aldığı tüm platformlar vasıtasıyla maç seyredilebilecek. Şimdiye dek, bu müsabakanın şifreli mi, şifresiz mi paylaşılacağına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Şifresiz yayın yapılması halinde internet televizyonu da aktif hale getiriliyor. Böylece, internet üzerinden maç takibi yapılabiliyor.

Galatasaray Dinamo Kiev Maçını Şifresiz Veren Kanallar!

Ülkemizdeki ve yurtdışındaki binlerce taraftar, Galatasaray Dinamo Kiev maçını şifresiz veren kanalları araştırmaya başladı. Lakin bu müsabaka yerel çapta bir organizasyon olması sebebiyle sadece GS TV'de yayınlanmaktadır. GS TV dışında herhangi bir televizyon kuruluşu veya internet sitesi üzerinden maç yayını yapılmayacaktır.

Galatasaray Dinamo Kiev şifresiz

Maç Bilet Fiyatları Ne Kadar?

  1. Kategori Ücreti: 100,00

  2. Kategori Ücreti: 50,00

  3. Kategori Ücreti: 25,00

UEFA'nın da destek verdiği bu maç için 10 bin 676 adet bilet satışa sunuldu. Totalde 2 bin 714 adet satış yapıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR