Arnavutköy Belediyespor Artvin Hopaspor maçı ne zaman? TFF 3. Lig Play-Off finali...

TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off finalistleri belli oldu. Gün içerisinde Bursa Yıldırımspor'u eleyen Arnavutköy Belediyespor, Kütahyaspor'u geçen Artvin Hopaspor ile eşleşti. Peki, Arnavutköy Belediyespor Artvin Hopaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off finalistlerine dair merak edilenler...

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2022 18:14 GÜNCELLEME 17.05.2022 18:14 SPOR
Arnavutköy Belediyespor Artvin Hopaspor maçı ne zaman? TFF 3. Lig Play-Off finali...
Arnavutköy Belediyespor Artvin Hopaspor maçı ne zaman? TFF 3. Lig Play-Off finali...

TFF 3. Lig 1. Grup'ta normal sezonu 4'üncü sırada tamamlayan Arnavutköy Belediyespor, Play-Off yarı finalinde Bursa Yıldırımspor'u eleyerek finale adını yazdırdı. İstanbul temsilcisinin bu etaptaki rakibi, Artvin Hopaspor oldu. Bilindiği üzere, Artvin Hopaspor da, Kütahyaspor'u turnuvanın dışına itmişti. Peki, Arnavutköy Belediyespor Artvin Hopaspor Play-Off final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Arnavutköy Belediyespor Artvin Hopaspor Maçı Ne Zaman?

Türkiye Futbol Federasyonu, henüz Arnavutköy Belediyespor Artvin Hopaspor maçının tarihine ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. Haftalar öncesinden açıklanan takvime göre, Play-Off finallerinin 23 Mayıs Pazartesi, 24 Mayıs Salı ve 25 Mayıs Çarşamba günlerinde oynanacağı kararlaştırılmıştı. Arnavutköy ve Artvin, 1. Grup takımı oldukları için bu maç 23 Mayıs Pazartesi günü oynanabilir. Öte yandan, müsabakanın saat kaçta başlayacağı henüz bilinmiyor. 

Final Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Binlerce futbol tutkununun merak ettiği bir diğer konu da, TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off finalinin hangi kanalda yayınlanacağı yönünde. Şimdilik herhangi bir televizyon kanalından veya internet sitesinden bu konuya dair açıklama yapılmadı. Finale az bir süre kala, kulüpler tarafından finalin hangi kanalda yayınlanacağının duyurulması bekleniyor. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR