Bayburt Özel İdarespor Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TFF 2. Lig Play-Off...

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bayburt Özel İdarespor, Play-Off yarı finalinde Bodrumspor'u evinde ağırlıyor. Hatırlanacağı üzere ilk maç Muğla'da oynanmış ve Bodrumspor'un 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlanmıştı. Peki, Bayburt Bodrum rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, TFF 2. Lig Play-Off'ta finale yükselecek ilk takımın belli olacağı müsabakanın yayın bilgileri...

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2022 11:58 GÜNCELLEME 24.05.2022 11:58 SPOR
Bayburt Özel İdarespor Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TFF 2. Lig Play-Off...
Bayburt Özel İdarespor Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TFF 2. Lig Play-Off...

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta normal sezonu 5'inci sırada tamamlayıp averajla Play-Off bileti alan Bayburt Özel İdarespor, yarı final rövanşında Bodrumspor ile karşılaşıyor. Bayburt Genç Osman Stadı'nda oynanacak müsabaka öncesinde bilet satışları gerçekleştirilirken, karşılaşmanın hakemleri de belli oldu. Peki, Bayburt Bodrum maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, TFF 2. Lig Play-Off yarı finalinin yayın takvimi...

BAYBURT ÖZEL İDARESPOR BODRUMSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Bayburt Özel İdarespor ile Bodrumspor arasındaki TFF 2. Lig Play-Off yarı final rövanş maçı, 24 Mayıs Salı günü (Bugün) saat 15.30'da oynanacak. Bu karşılaşma, Bayburt'un evi Genç Osman Stadı'nda düzenlenecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporuna göre, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 8 derece olması ve yüzde 58 ihtimalle yağışlı geçmesi düşünülüyor.

MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Binlerce taraftarın merakla beklediği Bayburt Özel İdarespor Bodrumspor maçı, ülkemizde herhangi bir televizyon kanalında canlı olarak yayınlanmayacak. Ayrıca, herhangi bir internet sitesinde veya YouTube kanalında da maç yayını yapılmayacak. Bu sebeple, müsabakanın sonucunu ve diğer gelişmeleri TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Bayburt Özel İdarespor Bodrumspor

HAKEMLER

  • Tugay Kaan Numanoğlu

  • Kemal Mavi

  • Emrah Ünal

  • Yalçın Taşkınfurat

Bayburt Bodrum maçında görev alacak saha içi hakemleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinde duyuruldu.

BAYBURT ve BODRUM NASIL TUR ATLAR?

İkili maç statüsüne sahip Bayburt Özel İdarespor Bodrumspor eşleşmesinde, Bodrumspor tek farklı mağlubiyet; beraberlik ve galibiyet durumunda bir üst tura yükselen ekip olacak. Deplasman golü kuralı kaldırıldığı için Bayburt 2 farklı galibiyet alması durumunda maçı uzatmalara taşıyacak. 3 veya daha fazla gol farklı galibiyetlerde bir üst tura yükselecek. Her türlü mağlubiyet, beraberlik ve tek farklı galibiyet halinde Play-Off yarı finalinde turnuvaya veda edecekler.

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

Bayburt ile Bodrum arasındaki Play-Off yarı finalinin ilk maçı, Bodrum İlçe Stadı'nda oynandı. Dört gollü ilk maçta Bodrumspor 3-1'lik galibiyete uzanırken, Bayburtlu Ali Fırat Okur kırmızı kartla oyundan atıldı. Bodrum'un gollerini Süleyman, Bahadır ve Celal; Bayburt'un tek golü de Onur Akbay'dan (KK) geldi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR