MAÇ ÖZETİ | Galatasaray 64-71 Anadolu Efes (Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Finali)

Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finalinin üçüncü maçında Galatasaray NEF ile Anadolu Efes kozlarını paylaştı. Serinin üçüncü maçını Anadolu Efes 71-64'lük skorla kazanarak durumu 2-1'e getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2022 22:40 GÜNCELLEME 31.05.2022 22:40 SPOR
MAÇ ÖZETİ | Galatasaray 64-71 Anadolu Efes (Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Finali)
MAÇ ÖZETİ | Galatasaray 64-71 Anadolu Efes (Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Finali)

Basketbolda sezonu şampiyonlukla tamamlamak isteyen takımlar arasında Play-Off rekabeti yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda çeyrek final etabını tamamlayan takımlar, bir süredir yarı final mücadelesi veriyor. Bu karşılaşmalardan biri de Galatasaray NEF ile Anadolu Efes arasında oynanıyor. Serinin üçüncü maçı, bugün Galatasaray seyircisi önünde oynanırken Anadolu Efes, 71-64'lük skorla galibiyete uzandı. Peki, serinin dördüncü maçı ne zaman?

GALATASARAY NEF ANADOLU EFES MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Binlerce basketbol tutkununun adeta iple çektiği Galatasaray NEF Anadolu Efes maçı ülkemizde TRT Spor YILDIZ kanalından canlı ve şifresiz olarak izlendi. Ayrıca, Tivibu Spor 2 kanalında da maç yayını yapıldı. Bu iki adres dışında, karşılaşmaya dair son gelişmeleri öğrenebilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Anadolu Efes Galatasaray NEF maçından bir fotoğraf

MAÇ NE ZAMAN?

Galatasaray NEF Anadolu Efes maçı 31 Mayıs Salı günü saat 20.30'da başlıyor. Karşılaşma, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynandı. İlk iki maç Anadolu Efes seyircisi önünde oynandığı için üçüncü ve dördüncü maçlara da Galatasaray taraftarı katılım sağlayacak. Öte yandan, maç saatinde İstanbul'daki hava durumunun 25 derece olması tahmin ediliyordu.

SERİDEKİ SON DURUM

Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finalinde Karşıyaka'yı eleyen Anadolu Efes ile Bahçeşehir'i turnuvanın dışına iten Galatasaray, yarı final etabında eşleşen takımlar oldu. İki takımın ilk iki maçı statü gereği Anadolu Efes seyircisinin önünde düzenlendi. İlk maçta Galatasaray, 105-70'lik skorla galibiyete uzanan taraf oldu. İkinci maçta da Ergin Ataman'ın öğrencileri, 91-77'yle salondan galip ayrıldı. Serinin üçüncü maçı Galatasaray seyircisi önünde organize edilirken Anadolu Efes, 71-64'lük skorla durumu 2-1'e getirdi. 

DÖRDÜNCÜ MAÇIN TARİHİ

Galatasaray ile Anadolu Efes arasındaki Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finali serisinin dördüncü maçı, 2 Haziran Perşembe günü saat 20.30'da oynanacak. Anadolu Efes, galip gelmesi durumunda finalde Fenerbahçe'nin rakibi olacak. Eğer dördüncü maçı Galatasaray kazanırsa beşinci maç düzenlenecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR