Bu baklavadan yiyen 8 futbolcu kadro dışı bırakıldı! Gerekçesi ise 'pes artık' dedirtti

Bir dönem Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferleriyle gündeme gelen Akhisarspor, 2022-2023 futbol sezonunda TFF 3. Lig'de mücadele edecek. Zor günlerden geçen Manisa temsilcisini bu kez 'baklava' krizi vurdu. Başkan adayları arasındaki gerilim takıma yansıyınca 8 futbolcunun kadro dışı bırakılması kararlaştırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2022 16:25 GÜNCELLEME 10.08.2022 16:25 SPOR
Bu baklavadan yiyen 8 futbolcu kadro dışı bırakıldı! Gerekçesi ise 'pes artık' dedirtti
Bu baklavadan yiyen 8 futbolcu kadro dışı bırakıldı! Gerekçesi ise 'pes artık' dedirtti

Merhum Hüseyin Eryüksel döneminde Süper Lig'e kadar yükselip, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferleriyle kamuoyunda geniş yankı uyandıran Akhisarspor, son dönemde basına yansıyan skandallarla gündeme geliyor.

2022'nin yazında iki kez yönetimine kayyum atanan kulüpte başkan adayları arasındaki gerilim bir anda takıma sıçradı. Kayyum kararıyla iki kez başkanlık görevinden alınan Evren Özbey, rakibi Mikail Kaplan'ın baklava ikramına tepki göstererek 8 futbolcuyu kara listeye aldı.

SEÇİMİ KAZANDI, FUTBOLCULARI KADRO DIŞI BIRAKTI

Olağan Seçimli Genel Kurul sonucunda yeniden Başkanlık görevine seçilen Özbey, göreve gelir gelmez Mikail Kaplan'ın baklava ikramını geri çevirmeyen 8 futbolcunun kadro dışı bırakılmasını istedi.

Mikail Kaplan'ın Akhisarspor'u ziyareti

Yerel basında çıkan iddiaya göre, Kaplan'ın baklavasını yiyen futbolculardan Halil Yeral, Gökmen Aydoğdu, Mert Efe Çölbeyi, Enes Tayfun, Yiğit Efe Düztaş, Yusuf Acer ve Oğuzcan Keskin'den kulüp bulması istenip kadro dışı bırakıldıkları iletildi.

Diğer bir iddiada da adı geçen 8 futbolcunun takımla davalık olduğu, ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle Evren Özbey yönetimine ihtar çektikleri belirtildi. Özbey'in tekrar Başkan olarak tesislerden içeri girmesi ise takımda ikinci bir krize neden oldu.

Akhisarspor

Akhisarspor'un 5 Ağustos'tan bu yana idman yapamadığı, futbolcuların idman saatinde tesislerde olmadığı öne sürüldü. Transfer yapması yasaklanan kulüpte kaleci Enes Kimnia'nın tüm çağrılara rağmen antrenmanlara katılmadığı, kulüp telefonlarına cevap vermediği aktarıldı.

Evren Özbey (Sağdaki)

Yeni dönemde TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele etmeye hazırlanan Akhisarspor'da son olarak teknik direktör Bayram Ali Kaya, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Takımın eski sportif direktörlüğünü yapan Kaya, ekibiyle beraber kulüpten ayrıldı.

NE OLDU?

Tuncelili iş insanı Mikail Kaplan, 4 Ağustos Perşembe günü Akhisarspor tesislerine gelerek futbolcularla buluşmuş; beraberinde getirdiği baklavaları oyunculara ikram etmişti. Görüşmeyi kayyum olarak görevli Başkan Halil İbrahim Doğan'ın idaresinde gerçekleştiren Kaplan, Özbey'in tepkisine neden oldu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 5
  • Çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Maçları Çorum'da oynayın burda 4.lig yok
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Varmı öyle bir lig acaba
    Cevapla
  • Selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Sacma
    Cevapla
  • Isi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gidiste yol 4. lige gibi görünüyor
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    4.lig mi var bal a düşecek
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR