Belçika Türkiye Avrupa Basketbol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Gürcistan'daki Tiflis Spor Salonu'nda Belçika ile temsilcimiz Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı kozlarını paylaşacak. Son olarak Gürcistan'a yenilen Milliler, bu kez Belçika'yı mağlup ederek tur iddiasını korumak istiyor. Peki, Belçika Türkiye Avrupa Basketbol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2022 09:47 GÜNCELLEME 06.09.2022 09:47 SPOR
Belçika Türkiye Avrupa Basketbol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Belçika Türkiye Avrupa Basketbol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Normal takvime göre 2021 yılında düzenlenmesi planlanan fakat Covid-19 salgınından ötürü 2022'ye çekilen Avrupa Basketbol Şampiyonası, dört ülkenin ev sahipliğinde organize ediliyor. Milli takımımız da A Grubu'ndaki 6 ülke gibi Gürcistan'da mücadelesini sürdürüyor. Şimdiye dek 2 kez galip gelip 1 kez yenilen 12 Dev Adam, 4'üncü maçını Belçika ile oynayacak. Peki, Belçika Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

BELÇİKA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu'nun dikkat çeken müsabakalarından Belçika Türkiye maçı, 6 Eylül Salı günü saat 14:30'da başlayacak. Tiflis Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı müsabakayı hem Türk hem de Belçikalı basketbolseverler tribünden takip edecek.

Cedi Osman

HANGİ KANALDA?

A Milli Erkek Basketbol Takımımızın Belçika ile oynayacağı 4'üncü grup maçı NTV kanalında ekrana gelecek. Ayrıca NTV kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında müsabakanın sonucunu ve maç esnasında yaşanan gelişmeleri TÜMSPOR sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Ergin Ataman

SIRADAKİ RAKİP İSPANYA!

Karadağ'ı 72-68, Bulgaristan'ı 101-87 mağlup edip Gürcistan'a 83-88 mağlup olan temsilcimiz; Belçika maçından sonra bu kez İspanya'nın rakibi olacak. İspanya maçı 7 Eylül Çarşamba günü saat 15.30'da başlayacak. Bu karşılaşma da yine NTV kanalından takip edilebilecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR