Premier Lig'de korkutan maç! Aniden yere yığıldı

​İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında Bournemouth-Luton Town karşı karşıya geldi. Luton Town kaptanı Tom Lockyer'in aniden yere yığılmasıyla maç durduruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.12.2023 19:47 GÜNCELLEME 16.12.2023 22:38 SPOR
Premier Lig'de korkutan maç! Aniden yere yığıldı
Premier Lig'de korkutan maç! Aniden yere yığıldı

İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında Bournemouth sahasında Luton Town ile karşı karşıya geldi. 

Müsabakada dakikalar 60'ı gösterdiğinde Luton Town'un Galli defans oyuncusu Tom Lockyer bir anda yere yığıldı. Oyunun durmasının ardından Sağlık ekipleri oyuncuya yaklaşık 10 dakika temel yaşam desteğinde bulundu. 29 yaşındaki futbolcu sedyeyle saha dışına çıkarıldı. Lockyer hemen tedavi altına alınırken Müsabaka durduruldu.



LOCKYER'İN BİLİNCİ AÇIK

Luton Town kulüp doktorunun yaptığı açıklamaya göre tecrübeli futbolcunun bilincinin açık olduğu kaydedilirken yaşanan talihsiz olayın ardından karşılaşma da ileri bir tarihe ertelendi. 

Luton Town kulübü ise Tom Lockyer'in Bournemouth maçında kalp krizi geçirdiğini ve oyuncunun şu anda hastanede gözetim altında tutulduğunu açıkladı.




Maçın ertelenme haberi stadyumdan taraftarlara anons edilirken, iki takım futbolcuları ve tribündeki taraftarlar ortak şekilde Tom Lockyer'e destek alkışında bulundu.  

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • halıcı 4 ay önce Şikayet Et
    biontech aşı olmuştur
    Cevapla
  • Ebu Zer 4 ay önce Şikayet Et
    Malum surecte Zorla dayatılan sıvı ilaçlar sorgulanmalı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR