Kan donduran olay: Milli sporcu ağaçta asılı halde bulundu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Eskişehir’de düzenlenen bilek güreşi turnuvasında kendi kategorisinde birinci olan 25 yaşındaki milli sporcu, Sakarya Nehri kenarında ağaca asılı halde ölü olarak bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2024 19:14 GÜNCELLEME 27.04.2024 11:26 SPOR
Kan donduran olay: Milli sporcu ağaçta asılı halde bulundu
Kan donduran olay: Milli sporcu ağaçta asılı halde bulundu

Eskişehir’de Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’na SUBÜ sporcusu olarak katılan ve 80 kilogram sağ kol kategorisinde 1’inci, 80 kilogram sol kol kategorisinde ise 3’üncü olan 25 yaşındaki Ferhat Satar, Sakarya Nehri kenarındaki bir ağaçta asılı halde bulundu.

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrasında Satar’ı hastaneye sevk etti.

Burada tedavi altına alınan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri konuya ilişkin inceleme başlattı.

ÜNİVERSİTE BAŞSAĞLIĞI MESAJI DİLEDİ

Öte yandan, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından da Ferhat Satar’ın ölümüne ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı.

Üniversitenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, “Öğrencimiz ve bilek güreşi branşında birçok şampiyonluğu bulunan milli sporcumuz Ferhat Satar’ı kaybettik. Mekanı cennet olsun” ifadeleri yer aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Samet54 1 hafta önce Şikayet Et
    Ferhat tanıdığım neşeli bir karakterdi. Allah günahlarını af etsin. Fırlama bir tip değildi. Çevresine saygılı, hareketlerine dikkat eden biriydi.... Bir de bi yorumcu "Ferhat hangisi" diye sormuş. Sağ tarafta, kırmızılı ve hafif sakalı olan. Buradan onun da cevabını vereyim.
    Cevapla
  • VatandaŞ 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Ferhat kardeşimize (Sağdaki- iki madalyalı olan sanırım) Rabb'im yakınlarına sabır versin
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Yazık olmuş
    Cevapla
  • Soruyorum 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu kaçıncı genç sporcunun şüpheli ölümü, başka ihtimaller üzerine gitmek lazım artık. Kendisine ALLAH rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.
    Cevapla
  • fatih söylemez 1 hafta önce Şikayet Et
    İDAMı ne zaman gündemine alacak bu meclis acaba...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR