Avusturyalı futbolcu Gregoritsch: Yaşadığım en kötü futbol gecesi

Türkiye karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetle Euro 2024'ten elenen Avusturyalı futbolcular büyük yıkım yaşadı. Maç sonrası gözyaşlarını tutamayan Avusturyalı oyuncu Michael Gregoritsch "Yaşadığım en kötü futbol gecesi" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2024 17:16 GÜNCELLEME 03.07.2024 17:17 SPOR
Avusturyalı futbolcu Gregoritsch: Yaşadığım en kötü futbol gecesi
Avusturyalı futbolcu Gregoritsch: Yaşadığım en kötü futbol gecesi

  HABER7

EURO 2024 son 16 turu maçında Türkiye Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Türkiye, Avusturya galibiyetiyle Berlin'de oynanacak çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi oldu. 

Avusturya'nın Türkiye karşısında aldığı ağır yenilgi ve Euro 2024'ten elenmeleri takım oyuncularında şok etkisine neden oldu. Hakemin son düdüğü çalarak maçın sona ermesinin ardından Avusturya milli takımı oyuncuları gözyaşlarını tutamadı. 

"HİÇBİR ZAMAN BU KADAR BİRLEŞMİŞ BİR TAKIM OLAMADIK"

Avusturya milli takım oyuncularından Michael Gregoritsch, maç sonu gözyaşları içerisinde yaşadığı üzüntüyü anlattı. Türkiye maçının yaşadığı en kötü futbol gecesi olduğunu söyleyen Gregoritsch, "Avusturya'nın hiçbir zaman bu kadar birleşmiş bir futbol takımına sahip olmadığını düşünüyorum. Arkamızda bu kadar çok insanın olduğunu sanmıyorum." ifadelerini kullandı. 

Avusturya milli takım oyuncularından Maximilian Wöber ise maç sonrası soyunma odasındaki herkesin nasıl hissettiğini şöyle ifade etti;

Herkeste bir boşluk var. Çok şey başaracağımıza inanıyorduk. Şu anda kimse iyiyi göremiyor, sadece hayal kırıklığına uğradık

 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Gerçek olan 1 gün önce Şikayet Et
    Sorun herzaman kötü futbol oynayan takımı hafife almaktadır.Tabi birde kötü oynayana şans faktörü eklenirse sonuç budur.Biz iyi değildik sadece vatan ateşiyle heyecanlandık.Mert golü yeseydi sonuç ne olurdu mert senin yüzünden naraları atılırdı.Neticeye bakarsak şansımız bol olsun.Milli takımıza başarılar dilerim.
    Cevapla
  • Hakan 2 gün önce Şikayet Et
    Konu Turkler olunca birlesirsiniz tabi kafirler. Tabi buyuk hayal kirikliginiz olur. Yenseydiniz Osmanliyi yenmis gibi hissedecektiniz de ondan. Sizin kaninizda akan damarlari biliriz
    Cevapla
  • emre19 2 gün önce Şikayet Et
    Once sisersiz, sonra patlarsiniz. Futbol karsilikli saygidir. Bir yener, bir yenilir.
    Cevapla
  • Gerçek Bozkurtlu 2 gün önce Şikayet Et
    Türkler size daha çok hayal kırıklığı yaşatacak ... Irkçılar sizi!!!
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    fazla abartmamak lazım netice olarak Türkiye gibi büyük bir takıma yenildiniz son derece normal bir şey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR