Hollanda İngiltere maçı bugün mü? TRT 1 frekans bilgileri

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda finale çıkmak için Hollanda ile İngiltere arasında zorlu mücadele olacak. BVB Dortmund Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi Feli Zwayer yönetecek. Bu keyifli maçı izlemek isteyenler Hollanda İngiltere maçı bugün mü diye aratırken bir yanda TRT 1 frekans bilgilerini sorguluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 09.07.2024 15:10 GÜNCELLEME 09.07.2024 15:10 SPOR
Hollanda İngiltere maçı bugün mü? TRT 1 frekans bilgileri
Hollanda İngiltere maçı bugün mü? TRT 1 frekans bilgileri

EURO2024'te yarı final heyecanı geldi çattı. Final biletini almak isteyen Hollanda ile İngiltere kıyasıya rekabete girecek. İngiltere ve Hollanda ilk 11'leri merak edilirken maçın bugün mü olacağı ve TRT 1 frekans bilgileri arama motorlarında araştırılıyor.

HOLLANDA İNGİLTERE MAÇI BUGÜN MÜ?

Hollanda İngiltere maçı 10 Temmuz Çarşamba (Yarın) günü saat 22.00'de oynanacak.

Fenerbahçe  Hajduk Split maçı hangi kanaldan şifresiz izlenir? Fenerbahçe Hajduk Split maçı hangi kanaldan şifresiz izlenir?

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finalde Hollanda ile İngiltere zoru maça çıkacak. Bu iki takım toplamda 22 kere karşı karşıya geldi ve Hollanda 7  kere İngiltere ise 6 kere galibiyetle maçtan ayrıldı.

TRT 1 FREKANS BİLGİLERİ

TRT 1'de bu yıl yayınlanan EURO 2024 maçlarını canlı takip etmek adına kumanda üzerinden frekans güncelleme işlemi yapılması gerekiyor. Bnun için sırasıyla 

Ayarlar - kanal ayarları ve manuel ayarlama bölümünden aşağıdaki güncel frekans bilgilerini girdiğiniz vakit maçların heyecanını evinizden yaşayabilirsiniz. 

- UYDU: Türksat 4A

- Frekans: 11794

- Polarizasyon: V (Dikey)

- Sembol Oranı 30000

- FEC: 3/4

MUHTEMEL 11'LER

Hollanda: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Simons, Reijnders, Malen, Depay, Gakpo.

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Guehi, Saka, Mainoo, Rice, Shaw, Bellingham, Foden, Kane

23. RANDEVU

İngiltere ve Hollanda tarihlerinde toplamda 22 kere karşı karşıya geldi. 10 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan maçla birlikte bu sayı 23'e çıkacak. 22 karşılaşmanın 7'sini Hollanda, 6'sını ise İngiltere kazandı. 9 maç ise beraberlik ile bitti.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR