Lamine Yamal bonservis bedeli ne kadar? Lamine Yamal kaç yaşında, aslen nereli?

EURO 2024'te İspanya milli takımında boy gösteren Lamine Yamal, futbolseverlerin ilgisini çekmeyi başardı. Sağ kanat bölgesinde oynayan profesyonel futbolcu Lamina Yamal hakkında arama motorlarında, "Lamine Yamal bonservis bedeli ne kadar? Lamina Yamal kaç yaşında, aslen nereli?" sorularına yanıt aranıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2024 09:25 GÜNCELLEME 15.07.2024 15:28 SPOR
Lamine Yamal bonservis bedeli ne kadar? Lamine Yamal kaç yaşında, aslen nereli?
Lamine Yamal bonservis bedeli ne kadar? Lamine Yamal kaç yaşında, aslen nereli?

Lamine Yamal tam adı ile Lamine Yamal Nasraoui Ebana, Barcelona ve İspanya milli takımında forma şansı bulmuş İspanyol profesyonel futbolcu olarak biliniyor. Başarılı oyuncunun bonservis bedeli, kaç yaşında, aslen nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Lamine Yamal bonservis bedeli ne kadar? Lamina Yamal kaç yaşında, aslen nereli?

LAMINE YAMAL BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Lamine Yamal bonservis bedeli Transfermarkt verilerine göre 90 milyon Euro'dur.

LAMINE YAMAL KAÇ YAŞINDA?

Lamine Yamal 13 Temmuz 2007 yılında doğmuştur. Lamine Yamal 17 yaşındadır.

LAMINE YAMAL ASLEN NERELİ?

Lamina Yamal İspanya'da doğmuştur. Babası Faslı annesi ise Ekvator Gineli'dir.

LAMINE YAMAL KİMDİR?

EURO 2024'te yıldız parlayan Lamine Yamal, 13 Temmuz 2007'de İspanya'nın Esplugues de Llobregat şehrine hayata gözlerini açtı.  Yamal, Barcelona ve İspanya milli takımında sağ açık bölgesinde oynamaktadır. Ayrıca Lamine Yamal dünyanın en iyi genç oyuncuların arasında bulunuyor.

LAMINE YAMAL KARİYERİ NASIL?

Barcelona'nın altyapısı olan La Masia'da yetişen Lamine Yamal, kısa süre içerisinde akademinin en iyi adaylarından birisi olarak görülüyordu. 2022-2023 sezonu içerisinde Juvenil A takımına giden Yamal, o zamanın Barcelona teknik direktörü ve efsane futbolcusu Xavi tarafından Eylül 2022'nin başlarında öteki gençle ile birlikte seçilmiştir. Henüz bir kulüple ilk profesyonel sözleşmesine imza atmayan Lamal, Katalan ekibinin çalıştırıcısı Xavi'yi etkilemeyi başardı.

LA MASIA NEDİR?

La Masia, FC Barcelona'nın altyapısıdır.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Fas asıllıdır İspanyol değil
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR