Esra Yıldız Kahraman yarı finale yükseldi!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda boks 57 kilogram çeyrek final müsabakasında Esra Yıldız Kahraman, Brezilyalı Jucielen Cerqueira Romeu'yu mağlup ederek yarı finale yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.08.2024 12:42 GÜNCELLEME 04.08.2024 12:48 SPOR
Esra Yıldız Kahraman yarı finale yükseldi!
Esra Yıldız Kahraman yarı finale yükseldi!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli boksörümüz Esra Yıldız Kahraman, kadınlar 57kg çeyrek finalinde Brezilya'dan Jucielen Cerqueira Romeu'u 4-1 yenerek yarı finale yükseldi ve madalyayı garantiledi.

Bronz madalyayı garantileyen sporcumuz yarı finalde 7 Ağustos Çarşamba akşamı Tayvan'dan 1 numaralı seri başı Yu Ting Lin ile karşılaşacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Yarı final de nasıl madalya garanti oluyor bilen var mı yarı final 4 kişiden oluşmuyor mu
    Cevapla
  • Hieman 1 ay önce Şikayet Et
    Aslan Esra rakibini yamulttu resmen bir dakika daha olsa yere indirecekti maşallah şimdi haticemizden bekliyoruz bir başarı hikayesi
    Cevapla
  • Aladh 1 ay önce Şikayet Et
    Trans ne oldu acep
    Cevapla
  • Sakin 1 ay önce Şikayet Et
    Altın olur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR