Yusuf Dikeç marka haline geliyor! İzinsiz yapanlar yanacak

Paris Olimpiyat Oyunları’nda havalı tabanca yarışmalarındaki havalı duruşuyla gündem olan Yusuf Dikeç marka oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2024 09:09 GÜNCELLEME 29.08.2024 10:20 SPOR
Yusuf Dikeç marka haline geliyor! İzinsiz yapanlar yanacak
Yusuf Dikeç marka haline geliyor! İzinsiz yapanlar yanacak

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkemize gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç, dünya çapında bir ikon haline geldi. Tişörtleri bastırılan, kahvelere resmi çizilen Dikeç, ikonik pozu için Türk Patent ve Marka Kurumu’na tescil başvurusunda bulundu.

Yusuf Dikeç’in marka tescil başvurusunu gerçekleştiren Markiz Patent, “İyi niyetli olmadığını düşündüğümüz birinin başvurusu bizi harekete geçirdi. Milli sporcumuz da tescil sürecini yakından takip ediyor" dedi.

Meşhur kişi ve firmaların isimlerini ticari menfaat için kullanmak isteyenlerin olabildiğine dikkat çeken firma, "Yeni süreçte, akla gelebilecek her türlü eşya ve hizmetler için artık Yusuf Bey'in izni alınarak, anlaşma yapılarak pozu kullanmak durumunda kalacaklar. Haksız kazancı önlemek üzerine attığımız bir adım” diye konuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • RAMAZAN KARAKAYA 3 hafta önce Şikayet Et
    Filistinde çocuk bebek demeden masum insanların çitler arasında hapsedilmiş aç susuz bırakılıp katledilirken sapkın katil yahudi cemaati,basın ve medyadaki trolleri üzerinden hedef saptırıp soykırım ve katliamlarını üstü örtmeye çalışılıyor.
    Cevapla
  • YALNIZ KURT 3 hafta önce Şikayet Et
    adam gibi adam sın helal olsun sana
    Cevapla
  • OSMANOGLU 3 hafta önce Şikayet Et
    Riski diledigine diledigi kadar veren Rabbim,yusufa hadi kulum,vereni unutmadan,verilenleri topla ve israf etme
    Cevapla
  • Ferit 3 hafta önce Şikayet Et
    İnşallah maliye harekete geçer
    Cevapla
  • şehitler 3 hafta önce Şikayet Et
    sanat adı altında iğrenç işler yaparak para kazanıyorlar HAKKETMİYORLAR PARAYI.KÖTÜ ÖRNEKLER.OYOYSAKİ .ben kATILIYORUM YUSUFA..BAŞKALARI BEDAVAAN PARA KAZANICAK SIRTINDAN HADİ ORDAN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR