Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe'li mi? Kerem Aktürkoğlu Kick'te ne söyledi?

Geçtiğimiz gün Kerem Aktürkoğlu Kick adlı programda yayın açtı. Yayın başında sorulan soruları tek tek cevaplayan Aktürkoğlu, Icardi ile aralarında sorun olup olmadığına dair birçok konudan detaylıca bahsetti. Ayrıca tuttuğu takımı açıkladı. Peki, Kerem Aktürkoğlu Kick'te ne söyledi? Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe'li mi?

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 10:07 GÜNCELLEME 05.10.2024 10:18 SPOR
Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe'li mi? Kerem Aktürkoğlu Kick'te ne söyledi?
Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe'li mi? Kerem Aktürkoğlu Kick'te ne söyledi?

Kerem Aktürkoğlu Kick'te ne söyledi, Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe'li mi sorularının cevapları gündeme geldi. Kick yayınında sorulan soruları cevaplayan Aktürkoğlu, Icardi ile aralarında sorun olmadığını belirtti. Aktürkoğlu, Galatasaray'ı tuttuğunu söylerken Fenerbahçe taraftarını kızdırabilecek cümleler sarf etti.

Kerem Aktürkoğlu

KEREM AKTÜRKOĞLU FENERBAHÇE'Lİ Mİ?

Kerem Aktürkoğlu hangi takımı tuttuğunu açıkladı. Aktürkoğlu, "Galatasaray taraftarıyım. İnişler çıkışlar olabiliyor. Galatasaray her zaman bu süreçleri hızlı atlatan güçlü bir takımdır." dedi. 

Böylelikle Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray taraftarı olduğunu belirtmiş oldu.

Ardından RFS- Galatasaray maçına değinerek, "Dünkü maçla ilgili; ben de sizler gibi Galatasaray taraftarıyım. İnişler çıkışlar olabiliyor. Galatasaray her zaman bu süreçleri hızlı atlatan güçlü bir takımdır." dedi.

KEREM AKTÜRKOĞLU KİCK'TE NE SÖYLEDİ?

Mauro Icardi'nin veda mesajı paylaşmaması konusuna değinen Aktürkoğlu, aralarında bir sorun olmadığını ve geçen gün konuştuklarını belirterek, "Icardi'nin veda mesajı paylaşmaması; insanlar özel hayatını sosyal medyadan yaşamak zorunda değil. Icardi ile aramızda bir sorun yok. Ben onu seviyorum, o da beni seviyor. Geçen gün konuştuk." dedi.

YUNUS AKGÜN'DE KATILDI

Yunus Akgün'de Kick yayınına katıldı. Eski takım arkadaşının performansını öven Kerem, "Sol açıkta senden öyle bir performans beklemiyordum sağ açıkta uçuyorsun zaten." şeklinde konuştu.

"Di Maria ile aran nasıl?" sorusuna Kerem Aktürkoğlu, "Benim Arjantinlilerle aram iyi oluyor genelde. Arjantinlileri seviyorum." cevabını verdi.

"BARIŞ ALPER İLE KÜS DEĞİLİM"

"Barış ile küs değilim. Çok iyi oyuncu, çok iyi bir isim. Allah yolunu bahtını açık etsin. Başarılı bir oyuncu. Bu konuda milliyetçiyim konuşurum. Türk oyunculara biraz daha destek olursak daha iyi olur. Daha çok Türk oyuncular istiyor ve bu kulübü sahipleniyor."

HARRY POTTER SEVİNCİ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Harry Potter sevincinin çıkış hikayesini anlatan Kerem Aktürkoğlu, "Tesislerde 'Harry de buradaymış' dediler. Ertesi hafta da gözlükle bir fotoğraf paylaşmıştım. Ondan sonra bu sevinci kullanmaya başladım" dedi.

FENERBAHÇE'YE OLAN SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçe taraftarını kızdıracak türden açıklama yapan Kerem Aktürkoğlu, "Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda ama belki bir gün farkına varırlar" dedi.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR