Osimhen'in sakatlığı ne zaman bitecek? Victor Osimhen Antalyaspor maçında oynayacak mı?

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldız golcüsü Victor Osimhen'in sakatlık süreci futbolseverlerin gündemine yer alıyor. Özellikle sarı-kırmızılı takımın taraftarlarları Osimhen'in sakatlığının ne zaman biteceğini merak ederken 19 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak Galatasaray Antalyaspor maçında yıldız golcünün forma giyip giymeyeceği araştırılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2024 14:45 GÜNCELLEME 07.10.2024 14:46 SPOR
Osimhen'in sakatlığı ne zaman bitecek? Victor Osimhen Antalyaspor maçında oynayacak mı?
Osimhen'in sakatlığı ne zaman bitecek? Victor Osimhen Antalyaspor maçında oynayacak mı?

Sakatlığı sebebiyle UEFA Avrupa Ligi'nde RFS ve Türkiye Süper Lig'de Alanyaspor maçlarında forma giyemeyen yıldız golcü Victor Osimhen'in sakatlığının ne zaman biteceği merak ediliyor. Osimhen, Alanyaspor maçının ardından stat çıkışında Galatasaraylı taraftarlara yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Osimhen en kısa sürede geri döneceğini duyurdu. Peki, Osimhen'in sakatlığı ne zaman bitecek? Victor Osimhen Antalyaspor maçında oynayacak mı?

Victor Osimhen

OSİMHEN'İN SAKATLIĞI NE ZAMAN BİTECEK?

Osimhen'in sakatlığı milli aradan sonra bitebilir. Galatasaray-Alanyaspor maçı onrasında stadyumdan ayrılan Osimhen, Beyaz TV'den gelen, "Ne zaman oynayacaksın" sorusuna cevaben, "Milli aradan sonra" dedi.

VİCTOR OSİMHEN ANTALYASPOR MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Victor Osimhen'in Antalyaspor maçında oynayabilmesi için milli arada iyileşmesi gerekiyor. Milli aranın ardından Süper Lig'de 19 Ekim Cumartesi günü Antalyaspor deplasmanında forma giyebilir.

Osimhen'in sakatlığını atlatıp sahalara geri dönmesi, Galatasaray'a Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde puan kazandırmak için büyük avantaj sağlayacaktır.

HANGİ MAÇTA SAKATLANDI?

Victor Osimhen, Kasımpaşa maçının 20. ve 28. dakikalarında attığı goller ile takımını 2 farklı üstünlüğe taşımıştı. Sonrasında geçirdiği sakatlık sebebiyle oyuna devam edememişti. Sol arka adalesinden sakatlanan Victor Osimhen iki maçta forma giyemedi.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR