Al Musrati'den veda: Bu takımda sürekli kaos var

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna dahil ettiği orta saha oyuncusu Al Musrati, Libya Milli Takımına veda etme kararı aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2024 07:31 GÜNCELLEME 09.10.2024 09:15 SPOR
Al Musrati'den veda: Bu takımda sürekli kaos var
Al Musrati'den veda: Bu takımda sürekli kaos var

Geçtiğimiz günlerde 2025 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde Libya’nın oynayacağı iki maç öncesi ailevi sebepler nedeniyle affını isteyen Al Musrati, milli takımı bıraktığını açıkladı.

Al-Ahrar isimli televizyon kanalına konuşan Beşiktaşlı futbolcu emeklilik kararının nedenlerini açıklarken, federasyonu eleştirdi ve şöyle konuştu:

“Her kampta yeni yüzler görmek bizi şaşırtıyor. Bazen uçakta bize 20 kişilik bir ekip eşlik diyor ve bunların yarısından çoğuyla ilk kez orada tanışıyoruz. Takımdaki rollerinin ne olduğu belli değil. Federasyonun yetkilendirdiği görevliler İngilizce bile bilmiyor, deplasmana gittiğimizde kimseyle anlaşamıyorlar. Havalimanında bir sıkıntı olduğunda çevirileri biz yapıyoruz. Bu takımda bir kaos var ve bu sürekli devam ediyor.”

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Mehmet G. 4 saat önce Şikayet Et
    Kaddafi'nin olmamasının sonuçları.
    Cevapla
  • olay 6 saat önce Şikayet Et
    kuşlarda boyle
    Cevapla
  • Türk 7 saat önce Şikayet Et
    Vatan haini. Ufak tefek şeyler için ülkeni sattın hemen.
    Cevapla
  • Oney 7 saat önce Şikayet Et
    BETER OLUN..Kaddafiyi bile sattınız...
    Cevapla
  • talat 7 saat önce Şikayet Et
    yakında burdaki kaosun kralını yaşamaya başlarsın dikkat et.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR