Serhat Akın Türkiye'yi neden terk ediyor? Serhat Akın yorumculuğa devam edecek mi?

Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından ve Kadıköy Boğası olarak bilinen Serhat Akın, Türkiye'yi terk etme kararı aldı. Uğradığı silahlı saldırı sonrası hastanede tedavisi devam eden Akın'ın Almanya'ya gideceği belirtildi. Peki, Serhat Akın Türkiye'yi neden terk ediyor? Serhat Akın yorumculuğa devam edecek mi?

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 11:26 GÜNCELLEME 10.10.2024 11:36 SPOR
Serhat Akın Türkiye'yi neden terk ediyor? Serhat Akın yorumculuğa devam edecek mi?
Serhat Akın Türkiye'yi neden terk ediyor? Serhat Akın yorumculuğa devam edecek mi?

Eski Fenerbahçe ve milli futbolcu ayrıca "Kadıköy Boğası" olarak bilinen Serhat Akın, Türkiye'yi terk etme kararı aldı. Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırı ülke gündemine oturmuştu. Doğup büyüdüğü ülke Almanya'da yeni bir başlangıç yapmaya karar veren Akın, kariyerinin geri kalanında yaşamını Almanya'da devam edecek. Peki, Serhat Akın Türkiye'yi neden terk ediyor? Serhat Akın yorumculuğa devam edecek mi?

SERHAT AKIN TÜRKİYE'Yİ NEDEN TERK EDİYOR?

Serhat Akın, hastanede süren tedavisi ardından kalıcı olarak Almanya'ya gidecek. 

Serhat Akın'ın ailesi, Almanya Stutgart ile Karlsruhe arasında bir bölgede yaşamlarını sürdürüyor ve çocukları da orada eğitimlerine devam ediyor.

Sports Digitale adlı YouTube kanalında yorumculuk yapan Serhat Akın, program sonrası silahlı saldırıya uğradı. Bu olay sonrası Serhat'ın babası, oğluna Almanya'ya dönerek hayatını orada devam etmesi gerektiğini söyledi. 

Babasının önerisini kabul eden eski Fenerbahçe'li oyuncu Serhat, Almanya'da yaşamını sürdürecek.

NE OLDU?

Serhat Akın, Sports Digitale adlı programın çıkışında motosikletle gelen iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yaşanılan korkunç olayda ayağından yaralanan Akın, hastaneye kaldırıldı. Yaşanılan olay sonrası saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. 

Kameralara yansıyan görüntülerde, Serhat Akın ve yanındaki bir kişiyle birlikte program çıkışı araçlarına doğru ilerlerken, motosiklet kasklı bir şahıs hızla gelerek Serhat Akın'a ateş etti.  Arından silahlı saldırı yapan şahıs motosikletle olay yerinden kaçtı.

SERHAT AKIN YORUMCULUĞA DEVAM EDECEK Mİ?

Serhat Akın'ın yorumculuğa devam edip etmeyeceği şimdilik bilinmiyor.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Selim 2 saat önce Şikayet Et
    Lütfen gidin bunlar takipçi için yapamadıkları kalmadı iyiki canından olmamış reklamda olabilir tabi para için neler yapanı gördük
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR