Trabzonspor'da birçok futbolcuyla yollar ayrılıyor

Şenol Güneş'in istediği devre arası transferleri için Trabzonspor, yabancı kontenjanını boşaltmaya hazırlanıyor. Bardhi, Orsic, Barisic, Denswil ve Batagov gibi isimlerin ayrılığı gündemde.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 08:56 GÜNCELLEME 14.10.2024 09:30 SPOR
Trabzonspor'da birçok futbolcuyla yollar ayrılıyor
Trabzonspor'da birçok futbolcuyla yollar ayrılıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, daha önce yaptığı açıklamada “Devre arasında transferler olacak. Marka değeri yüksek, diğer fark yaratacak isimlere yöneleceğiz” demişti. Tecrübeli teknik adamın isteği doğrultusunda kanat, 8 numara, kanat-forvet ve stoper bölgelerine şimdiden oyuncu bakılıyor.

Scout ekibi, hocanın talebine ve istediği profillere göre liste hazırlıyor. Ocak ayında ağırlıklı olarak yabancı isimler üzerinden gidilecek. Fakat bunun için dolu olan kontenjanın da boşaltılması gerekiyor.

DENSWİL VE BATAGOV...

Sezon sonu kontratları bitecek olan Bardhi ile Orsic’in yanı sıra beklentilerin çok altında kalan sol bek Barisic, en büyük gitme adayları. Denswil’in de sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Ayrıca Ukraynalı genç stoper Batagov’un da gidişata göre kiralanması gündeme gelebilir. Şenol Güneş, özellikle milli ara sonrasındaki 4 maçlık periyottaki bireysel performanslar ışığında yolcu listesini biraz daha netleştirecek.

SADECE YABANCILAR DEĞİL

Sadece yabancılar değil, yerli oyuncular da kendi kaderini kendileri çizecek. Umut Bozok, Umut Güneş, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen ve Arif Boşluk gibi isimlerin, rotasyonda da olsa hocanın gözüne girmeleri gerekiyor.

Devre arasında Trabzonspor’da gideceklerle, geleceklerle büyük bir operasyon yaşanması bekleniyor. Ocak ayında sadece sezonun ikinci yarısı için değil, gelecek yılki kadronun da iskeleti oluşturulacak.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Erkan 1 hafta önce Şikayet Et
    Yahu batık takımsın yapma arkadaş kulüp battı yapma transfer harcama paranı zaten şampiyon olamayacaksın harcama ki cebin dolsun.
    Cevapla
  • Abdullah 1 hafta önce Şikayet Et
    Abdullah hocayı çok arayacağız. Şenol hoca bahanelere erken başladı. Barisic gayet iyi bir topçu. Denswil bu takımın kemiği ve şampiyon oyuncusu. Uzat işte kontratı neden yeni maceraya gireceksin o bölgede? Botagovu daha göremedik bile. Ahhh şu taraftar yok mu... asıl hata bizde.
    Cevapla
  • Hasan düzgün 1 hafta önce Şikayet Et
    Avcıyı arayanlar travzonspor taraftarlığını bıraksın
    Cevapla
  • Yılmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu kadar hatalı transferler yapılmaz nasıl skavt ekibi var, nasıl futbolcu izliyorlar, sadece kısa youtube de mi izleyip karar veriliyor.gelen ya sakat, ya uyum sağlıyamıyor, yada performansı düşük bunları bir gözden geçirmek lazım bir takıma bu kadar mı zarar verilir
    Cevapla
  • Recep61 1 hafta önce Şikayet Et
    Yap-Boz oyunu. Kaybeden sadece Trabzonspor!
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    bütün takımlar da yeni gelen hoca müfakkak 4_5 tane oyuncu istiyor o oyunculari kim nasıl alıyor bilen yok sonra takımların yükü milletin sırtına biniyor.Vergi affı yada takımlara devlet desteği gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR