Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? İşte muhtemel 11'ler

Ezeli rakibi Galatasaray’ın kazandığı hafta puan kaybetmek istemeyen Fenerbahçe, zorlu Samsunspor deplasmanına çıkacak. Samsunspor’un, sarı-lacivertlileri konuk edeceği karşılaşmayı Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Bu sezon (2024-2025) deplasmanda oynadığı 4 maçın 3'ü galibiyet ve 1 beraberlik alan Jose Mourinho’nun öğrencileri, Samsunspor mücadelesinden 3 puanla dönmek için ellerinden geleni yapacak. Peki Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2024 15:03 GÜNCELLEME 20.10.2024 15:03 SPOR
Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? İşte muhtemel 11'ler
Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? İşte muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig ekibi Samsunspor’da bu sezon Olivier Ntcham, Marius Mouandilmadji, Zeki Yavru ve Marc Bola gibi isimlerin performansı konuşuluyor. Milli ara öncesindeki haftayı bay geçen Fenerbahçe dinlenme fırsatı yakalarken sarı-lacivertlilerde en fazla skor katkısı veren oyuncular Dzeko ve Tadic oldu. Ligde lider konumunda bulunan Galatasaray'ın dün akşam oynanan Antalyaspor maçından 3 puan almasından dolayı bu hafta puan kaybı yaşamayı düşünmeyen Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanından 3 puan alarak dönmek istiyor. Karşılaşmanın yayın bilgileri merak ediliyor. Peki Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, muhtemel 11'ler...

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Samsunspor - Fenerbahçe maçı 20 Ekim Pazar günü (bugün) saat 19.00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı ve naklen yayınlanacak.

HAKEM BELLİ OLDU

Trendyol Süper Lig'de Samsunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. 

Karşılaşma Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Muhammet Ali Meteoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Furkan Ürün ile Serkan Olguncan yapacak.

MUHTEMEL 11'LER

Jose Mourinho'nun sahaya; Livakovic, Osayi, Becao, Oosterwolde, Kostic, Fred, Amrabat, İrfan, Szymanski, Tadic ve Dzeko 11'i ile çıkarması bekleniyor.

DEPLASMAN PUAN KAYBEDİLMEDİ

Fenerbahçe, bu sezon ligde toplamda çıktığı 4 deplasman karşılaşmasında 3 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı.

Sezonun ikinci haftasında Göztepe ile İzmir'de karşı karşıya gelen sarı-lacivertli ekip, 90 dakika sonunda sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken, bu maçın akabinde rakip sahada Çaykur Rizespor'u 5-0, Kasımpaşa'yı 2-0 ve Antalyaspor'u da 2-0'lık sonuçlarla mağlup etmeyi başardı.

Jose Mourinho'nun ekibi, ligde deplasmanda çıktığı son 3 maçı da gol yemeden kazandığını hatırlatalım.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR