Lyon - Beşiktaş maçı ŞİFRESİZ mi? Lyon - BJK ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Fransız ekibi Olympique Lyon'a konuk olacak. Parc Olympique Lyonnais'ta oynanacak karşılaşma öncesi bu heyecanlı karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarları Lyon - Beşiktaş maçının şifresiz olup olmadığını, hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta olacağını internette sorguluyor. Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki siyah-beyazlılar 3 puan almak için sahaya çıkacak.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 14:34 GÜNCELLEME 22.10.2024 14:35 SPOR
Lyon - Beşiktaş maçı ŞİFRESİZ mi? Lyon - BJK ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Lyon - Beşiktaş maçı ŞİFRESİZ mi? Lyon - BJK ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Lyon - Beşiktaş maçına saatler kaldı. Temsilcimiz Beşiktaş, Lyon deplasmanından glaip gelerek UEFA Avrupa Ligi'ndeki kötü gidişatını değiştirmek istiyor. Heyecanlı karşılaşmanın yayın bilgileri taraftarlar ve futbolseverler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 

Fransız emniyeti, Lyon - Beşiktaş maçını "çok yüksek riskli" statüsüne aldı. Bu bağlamda siyah beyazlı takımın taraftarı deplasmandaki karşılaşmaya giremeyecek. Peki, Lyon - Beşiktaş maçı şifresiz mi? Lyon - BJK ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

LYON - BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Lyon - Beşiktaş maçı şifresiz olarak TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

LYON - BJK NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Lyon - BJK maçı 24 Ekim 2024 Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Harm Osmers yönetecek.

ŞEHİR MERKEZİNDE OLAMAYACAKLAR

Rhone ili valiliği tarafındanyayınlanan kararnameye göre Beşiktaş taraftarlarının maç gününde Lyon şehir merkezinde, tren istasyonlarında, havalimanlarında, stadyum ve çevresinde bulunmalarının yasaklandığı belirtildi.

TARAFTAR ARASINDA OLAY ÇIKMIŞTI

Beşiktaş 2016-17 yıllarında Lyon ile deplasmanda karşı karşıya gelmişti. Bu maçta taraftar arasında olay çıkmış ve müsabakanın başlama süresi 45 dakika gecikmişti.

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA MAÇ TAKVİMİ

  • 24 Ekim Lyon - Beşiktaş

  • 6 Kasım Beşiktaş - Malmö

  • 28 Kasım Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv

  • 12 Aralık Bodo Glimt - Beşiktaş

  • 22 Ocak Beşiktaş - Athletic Bilbao

  • 30 Ocak Twente - Beşiktaş

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR