Mascherano: Almeira'da Beşiktaş’ı yaşadım

Barcelona'nın Arjantinli oyuncusu, Liverpool forması giyerken Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş karşısında 8-0’lık bir skorun sevincini yaşadığını vurgulayarak, Almeira karşısında da bu rekoru yakaladıklarını belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.11.2010 13:51 GÜNCELLEME 23.11.2010 13:51 SPOR
Mascherano: Almeira'da Beşiktaş’ı yaşadım
Mascherano: Almeira'da Beşiktaş’ı yaşadım

Barcelona’nın Almeira’yı 8-0 yendiği karşılaşma sonrasında Katalan ekibinin yeni transferi Mascherano, gazetecilere, ilk yarı 5-0 önde soyunma odasına giderken, takım arkadaşlarına, Beşiktaş karşılaşmasını hatırlattığını söyledi.

Arjantinli oyuncu, Liverpool forması giyerken Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş karşısında 8-0’lık bir skorun sevincini yaşadığını vurgulayarak, Almeira karşısında da bu rekoru yakaladıklarını belirtti. Mascherano, böyle skorların futbol karşılaşmalarında çok az rastlandığını ve oyunculara farklı duygular yaşattığını kaydederek, “Almeira’da Beşiktaş’ı yaşadım” dedi.

Hürriyet

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Hasan Can 13 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe. Geçen sene bu sevmediğin Beşiktaş Bursayla berabere kaldı zannedip Beşiktaş Beşiktaş diye bağıran fenerliler...Yanlış anonsla şampiyon olduklarını sanan feneliler kendi halinize gülün.
    Cevapla
  • mehmet yokla 13 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce. bir kac arkadas oturup hallerine uzulmek yerine usenmeyip altta kalmamak icin fenerin tarihine bakmis :D guluyorum sadece
    Cevapla
  • Hasan Can 13 yıl önce Şikayet Et
    BJK. Açın bakın da kendi geçmişinize gülün.Benfica -fener 7-0 sigma-fener 7-1 psv fener 6-1 bunlar nasıl geçmişte kaldıysa bu da öyle olucak.bjk fener gibi 7 yememişte sekiz yemiş ne kadar sevinilecek bir durum.
    Cevapla
  • hakkımhakkım 13 yıl önce Şikayet Et
    maskaraono. bjk yi maskara yaptılar.avrupada böyle tanınmak..........
    Cevapla
  • DOGAN YENILMEZCAN 13 yıl önce Şikayet Et
    EDITORE MAYDONOZ DIYEN MAYDONOZ !!!. Yemeseydinizde haber olmasaydiniz kardesim :) haala guluyorum yaw !!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR