Macar basınında Türkiye

Macaristan spor medyası, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde, Türkiye'nin Azerbaycan karşısında aldığı 1-0'lık galibiyete geniş yer ayırdı

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2011 14:21 GÜNCELLEME 12.10.2011 14:21 SPOR
Macar basınında Türkiye
Macar basınında Türkiye

Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi Nemzetisport, ''Türkler Azerbaycan'ı 1-0 yenerek play-off oynayacak'' başlığı attığı haberinde, Türkiye'nin son aylarda oynadığı futbolun hiç de göz doldurmadığını, dün gece Azerbaycan'ı zor da olsa Burak Yılmaz'ın golüyle yenen ay yıldızlıların, Almanya'nın yaptığı ''kıyakla'' play-off oynama şansı yakaladığını yazdı.

Macaristan'daki diğer gazete ve internet siteleri de Almanya'nın müthiş oyununa Belçika'nın dayanamadığını, Almanya'nın galibiyetinin yanı sıra Türkiye'nin de Azerbaycan'ı 1-0 yenerek play-off'lara kaldığına değindi.

Türkiye'nin son iki yıl içinde Hollandalı teknik adam Guus Hiddink ile ortaya koyduğu futbolun göz doldurmadığını yazan Macar spor medyası, Türklerin en büyük sorununun gol bulmak olduğunu, Hiddink'in play-off maçından sonra takımdan ayrılacağına kesin gözüyle bakıldığı yorumunda bulundu.

AA

YORUMLAR 1
  • erdinç koç 14 yıl önce Şikayet Et
    geç bile kalındı. bunca yetenekli vatan evlatları varken hala dışarıya bağımlıyız.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR