Dilmen'den şampiyonluk için olay iddia

Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesini değerlendiren Dilmen, şampiyonluk iddiasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2016 00:13 GÜNCELLEME 05.04.2016 00:13 Diğer Branşlar
Dilmen'den şampiyonluk için olay iddia
Dilmen'den şampiyonluk için olay iddia

NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" programında konuşan Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi. Beşiktaş'ın eskisi gibi oynamadığını söyleyen Dilmen, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i heyecanlı olmakla eleştirdi ve "Şampiyonluk ikili averaja kalabilir" dedi.

Rıdvan Dilmen'in o sözleri:

"Beşiktaş hiçbir zaman..."

"Beşiktaş'ta oyun olarak düşüş vardı. Birkaç tane iyi oynamadığı maç da vardı. Kasımpaşa çok canlıydı. Her bölgeyi kapattılar. Beşiktaş hiçbir maçta bu kadar az pozisyona girip, bu kadar çok pozisyon vermedi."

"Çalımbay'ın en çok kazanmak istediği maçtı"

"Her antrenör çalıştığı takıma hizmet eder. Ama Rıza Çalımbay'ın en çok kazanmak istediği maç Beşiktaş maçıdır, Aykut Hoca'nın da Fenerbahçe'dir."

"Şenol Hoca tecrübesiz gibiydi"

"Şenol Hoca ve futbolcular çok panik içerisindeydi. En heyecanlısı da, en tecrübesiz gibi davrananı da en telaşlısıda Şenol Hoca'ydı. Geçen hafta iyi oynadı diye Necip'i stoper oynatmak yanlış."

"Rıza 1 istedi, Şenol Hoca 3 verdi"

"Tolgay şu anda final oynayacak durumda değil. Necip ile devam edeceksiniz, Atiba'yı öne atacaksınız, Delgado'yu oyuna alacaksınız. Quaresma olmayabilir, Olcay'ı çıkarma. Çünkü kanatlardaki iyi oyun bir kültür olmuş Beşiktaş'ta. Rıza 1 istedi, Şenol Güneş 3 verdi."

"Kanat futboluna devam etmeliydi"

"Şenol Güneş'in sakin olması lazım. Gökhan ve Quaresma olmasa bile kanatlardaki oyuncular devam etmeli. Kerim ve Olcay çok erken çıktı. Cenk'i sokuyorsanız 4-4-2'ye dönebilirsiniz ama Sosa ve Oğuzhan varken de o sistemi uygulayamıyorsunuz."

"Arena'ya gitmek yanlıştı"

"Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın değişikliklerini yapsa böyle yapardı. Fenerbahçe bir anda haftanın en karlı takımı oldu. Beşiktaş'ın Fenerbahçe'nin berabere kaldığı maçtan sonra Vodafone Arena'ya gitmesi çok anlamsız. Bırak artık oyuncun maçı yaşasın. Bir takımı otobüse bindirip, stada götürmeyi aklım almıyor. Gerek yok. Sakin ve olgun kalacaksınız. Fazla şampiyonluk havasına girmek bazı oyuncularda stres yaratabilir."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR