Başakşehir evinde yara aldı!

Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında Başakşehir, evinde BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.02.2019 17:57 GÜNCELLEME 09.02.2019 18:17 SÜPER LİG
Başakşehir evinde yara aldı!
Başakşehir evinde yara aldı!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir, evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadele karşılıklı gollerin ardından 1-1 sona erdi.

Başakşehir 11. dakikada Opseth'in kendi kalesine attığı golle öne geçerken, BB Erzurumspor'a beraberliği getiren gol 75. dakikada Egemen Korkmaz'dan geldi.

Bu sonucun ardından 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Başakşehir puanını 45 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Ligde kalma yarışındaki BB Erzurumspor'un galibiyet hasreti 8 maça çıktı ve Mehmet Özdilek'in ekibi puanını 18 yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacakken, BB Erzurumspor ise evinde Sivasspor'u konuk edecek.

 

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Halis Özkahya, Alpaslan Dedeş, Hakan Yemişken

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Moroziuk, Awaziem, Abarhoun, Melnjak, Azubuike (Dk. 75 Samudio), Saadane (Dk. 88 Musa Çağıran), Aatıf, Umar (Dk. 26 Nakoulma), Boldrin, Muric

Antalyaspor: Boffin, Nazım Sangare, Diego, Chico, Salih Dursun, Charles, Hakan Özmert, Doğukan Sinik (Dk. 62 Serdar Özkan), Fredy (Dk. 83 Zeki Yıldırım), Amilton, Mevlüt Erdinç (Dk. 90 Drole)

Goller: Dk. 6 Muric (Çaykur Rizespor), Dk. 68 Mevlüt Erdinç (Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Saadane, Dk. 43 Azubuike (Çaykur Rizespor), Dk. 14 Salih Dursun (Antalyaspor)

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • sabir 5 yıl önce Şikayet Et
    Mayisa cok var daha puan kaybetmesi normal Cunku her sampiyon takim puan kaybediyor bence basaksehir mutlu sona ulasacaktir
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    basaksehir balonu patladı, 40 yasinadaki adamlarla bu kadar oluyor. basaksehir 3. olursa öpüp başına koysun.
    Cevapla
  • Zahid 5 yıl önce Şikayet Et
    kadroda neden Başakşehir yerine Antalyaspor yazıyor
    Cevapla
  • Taraftarca 5 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takım olmak kolay iş değil, Başakşehir kendisini Barcelona zannediyor sanki, o kadar ciddiyetsiz ve lüzumsuz paslaşmalar, o kadar macera ve fantezi arıyorlar ve o kadar gevşekler ki 2-3 hafta yenilip gerçek yerlerine iniverirler.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Erzurum düsmez. Kasimpasa Edouk u nasil birakti hala anlamis degilim. Ayrica Obartan cok iyi bir transfer. Erzurumspor taraftariyla Süper Ligde kalmayi hak eden bir Kulüb.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR