Bülent Korkmaz'dan Muslera itirafı

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Galatasaray'a mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2019 22:34 GÜNCELLEME 11.03.2019 22:35 SÜPER LİG
Bülent Korkmaz'dan Muslera itirafı
Bülent Korkmaz'dan Muslera itirafı

Bülent Korkmaz, Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'yı kutlayarak sözlerine başlarken, "Muslera'yı kutluyorum, tebrik ediyorum. Muslera tuttu, oyunun kırılma anlarında Muslera'nın gösterdiği performans nedeniyle istediğimiz golleri bulamadık." dedi.

Açıklamalarına devam eden Bülent Korkmaz, "Galatasaray bizim rakibimiz değil. Oyunun ilk yarısında düşündüğümüzü yaptık ama ikinci golden sonra takım dağıldı. Bizim asıl hedefimiz Alanyaspor maçı. Kendi sahamızda istediğimiz oyunu oynuyoruz ama istediğimiz sonucu alamıyoruz. Bunu tersine çevirmeliyiz. İç sahada iyi oynuyoruz ama bireysel hatadan kaybediyoruz. Geri düştüğümüz anda risk alıyoruz, pozisyonları değerlendiremiyoruz ve goller yiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 5
  • Nerenizle 5 yıl önce Şikayet Et
    İzlediniz maçı muslere antalyanın net 5 pozisyonunu çıkardı maçı verse bu pozisyonlara neden girsin bu takım ama muslere sezonun maçını çıkardı bari özetini açın izleyinde sonra yorum yapın!!!
    Cevapla
  • yağız 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canım sizin rakibiniz Galatasaray değil. Ne mantık ama. Siz Fenerbahçe ye karşı farklı oynayın sizin rakibiniz o.
    Cevapla
  • Akn 5 yıl önce Şikayet Et
    Afferin hocasına jes başka büyük takımlara özellikle beraberlikte olsa kazanç gören fakat hocasına gelince fark yiyen kahraman
    Cevapla
  • Ahmet bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim maçta da çok kötüydüler biz 6 attık 10 bile atabilirdik defansları çok kötü. Yani gsli diye böyle yaptı demeyin adama.
    Cevapla
  • ARKADAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    sen maç seyretmemişsin kafan karışmış ne cektiysen
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR