Denizli: Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçe maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2019 22:20 GÜNCELLEME 04.05.2019 22:20 SÜPER LİG
Denizli: Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum...
Denizli: Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında ağırladığı Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Kasımpaşa'da teknik direktör Mustafa Denizli, müsabakada daha fazla üreten ve isteyen sarı-lacivertli takımın galibiyeti hak ettiğini söyledi.

 

Denizli, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zorlu bir 90 dakika oynadıklarını belirterek, "Hazırlıklarımızı, bunun üzerine yaptık. Ama hazırlıklarımızın sonuca gitmesi performansla paraleldir. Bu sezon oynadığımız bazı karşılaşmalarda hak etmediğimiz sonuçlar aldık. Ancak bu maç için bu ifadeyi kullanmak mümkün değil." ifadelerini kullandı.

Müsabakada Fenerbahçe'den daha az pozisyon bulduklarının altını çizen deneyimli teknik adam, şunları kaydetti:

 

"Fenerbahçe bizden daha fazla üretti ve istedi. İkinci yarıda Perica'nın karşı karşıya pozisyonu gol olsa belki değişebilirdi. Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum ve isteği, bizi geçmesi için yeterliydi. Fenerbahçe hak ettiği bir sonuç aldı. Biz de hak ettiğimiz bir mağlubiyet yaşadık. Üzülüyoruz ama neticede rakibin oynamasına müsaade ederseniz bu sıkıntıları yaşıyorsunuz. Yediğimiz gollerin hepsi VAR ile tespit edilen kritik goller oldu. Oyun ve sonuç olarak da beklemediğimiz bir 90 dakika yaşadık."

YORUMLAR 2
  • Hadiiiii 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen verdin macııııııı senden teknik direktör Olmaz olsun
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Satin maci Efendi. Satin karsinida Bjk olsa kök söktürürdünüz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR