G.Saray maçında penaltı tartışması!

Galatasaray - Konyaspor maçının ilk yarısında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Eski hakem Erman Toroğlu pozisyonu yorumladı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2019 23:02 GÜNCELLEME 25.08.2019 23:08 SÜPER LİG
G.Saray maçında penaltı tartışması!
G.Saray maçında penaltı tartışması!

Konuk ekip Konyaspor, ilk dakikalarda Galatasaray kalesinde etkili oldu. Maçın 3. dakikasında korner kullanan Konyaspor, rakip ceza sahasında gol aradı. Bu korner sırasında ceza sahasında bulunan Mbaye Diagne topu uzaklaştırmaya çalıştı. Yeşil-beyazlı futbolcular ise topun, Diagne'nin eline çarptığını dile getirdi. 

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan, pozisyonla ilgili olarak 'devam' kararı verdi. Galatasaray ile Konyaspor arasındaki bu pozisyon, sosyal medyada birçok tartışmaya yol açtı. Konyaspor'un korner pozisyonu, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.

 

 



ERMAN TOROĞLU: "PENALTI VERİLMEDİ"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Konyaspor'un penaltısının verilmediğini savundu.

İşte Erman Toroğlu'nun yorumu:

"VAR, varsa bunlar için VAR. Bugün iki tane net penaltı verilmedi. Trabzonspor maçında Trabzonspor'un, Konyaspor'un penaltısı verilmedi. Türkiye'de bu işleri saklarsanız, bir yere varamazsınız. Hakemler konuşulmasın. Hadi buyurun. Bugün aynı zamanda Trabzonspor maçında da penaltı verilmedi. Konyaspor'un da net penaltısı verilmedi. VAR'ı kaldırın, hakemleri kaldırın. Maçları idare edin. Ne güzel ya. İstediğinizi yapacaksınız demek. Aklıma o geliyor. O zaman birileri, birilerinin istediklerini yapacaklar. 7-8-10 maç sonra ağır konuşmaya başlarsam kusura bakmayın."

YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • Türkiyem 4 yıl önce Şikayet Et
    Sporada kayum atansin
    Cevapla
  • Alşan 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs taraftarıyım ve Konya nın penaltısı verilmedi. Ayrıca, Emre Mor oyunu mahfetti. Sanki biz deplasman takımıydık. Fatih Terim artık bırakmalı tamamen.
    Cevapla
  • canı sebinde 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe erken başladız geçen haftaki penaltıyı unuttuz eger gs lehine çalışsaydılar kırmızı kart için vara gitmezlerdi her hafta gs ya kırmızı kart veren hakemler mi taraf tutuyor insafınız kurusun
    Cevapla
  • emre 4 yıl önce Şikayet Et
    güya trabzonspor penaltısının verilmeme sebebi omuz omuza mücadeleymiş hakem kör var da mı yok
    Cevapla
  • Dervaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Koyanın 3 puanı korkak hakem tarafından yenildi Ligin 2 haftası ve gs lehine torpiller başladı yazıklar olsun utanmazlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR