Yeni Malatyaspor uzatmalarda yıkıldı!

Süper Lig'in 10. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Kasımpaşa'nın beraberlik golü 90'3'te geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2019 18:29 GÜNCELLEME 03.11.2019 18:46 SÜPER LİG
Yeni Malatyaspor uzatmalarda yıkıldı!
Yeni Malatyaspor uzatmalarda yıkıldı!

Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

Kasımpaşa, karşılaşmanın 13. dakikasında Koita'nın attığı golle öne geçti. Yeni Malatyaspor'a üstünlüğü getiren goler 61. dakikada Jahovic ile 68. dakikada Veysel Sarı'nın kendi kalesine yaptığı vuruşla geldi. Jahovic'in önce ofsayt olarak değerlendirilen golü, VAR incelemesinin ardından gol değeri kazandı. Kasımpaşa'da 90+3. dakikada sahneye çıkan Khalili, takımına 1 puanı getiren isim oldu.

Bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor son 4 maçta aldığı 10 puanla 17 puana yükseldi ve liderlik şansını tepti. Kasımpaşa ise yenilmezlik serisini 3 maça taşıdı ve puanını 12 yaptı.

Süper Lig'in 11. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Göztepe ile karşılaşacakken, Kasımpaşa ise deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak.

 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takımlar alt sıralara düşerse hakem camiası tüm hakemlerini ligden çekmek zorunda bırakılabilir. Çünkü oyun çok büyük VAR gelmesine rağmen insanların kafasının halen değişmediğini görüyoruz. Verilen kart geri alınamadığı için VAR uyarsa bile nafile olacağından genel kanı Robin Yalçına gösterilen 2. sarı kartın bariz hatalı olduğudur. Sergenin itirazı yapılan bariz hataya idi. Bence VAR'ın raporu doğrultusunda Sergen'in ceza almaması gerekir.
    Cevapla
  • mustafa44 4 yıl önce Şikayet Et
    kuklaya değil esas siz kuklacıya bakın hedef 2023 bekle bizi.!
    Cevapla
  • 44 Battalgazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemi kınıyorum hak yiyen maçı katletti
    Cevapla
  • Gündüzbeyli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu maçta hakemin bir takımı nasıl bitirebileceğini açıkça izledik. Yazıklar olsun. Anadoludan bir takım sivrilse hemen hakkından geliyorlar.
    Cevapla
  • Malatya44 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener maçı var Malatyanın Sergen hocaya 2-3 maç ceza verip takımın başında çıkartmayacaklar ki fener belki yener
    Cevapla
  • kayısı Kentli 4 yıl önce Şikayet Et
    Feneride Malatya da gömecez herkese inat
    Cevapla
  • fbli 4 yıl önce Şikayet Et
    göreceğiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR