Tarihi buluşma gerçekleşti! İşte o kare...

TFF Başkanı ve dört büyük takım kulüp başkanları İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.02.2020 19:34 GÜNCELLEME 21.02.2020 19:34 SÜPER LİG
Tarihi buluşma gerçekleşti! İşte o kare...
Tarihi buluşma gerçekleşti! İşte o kare...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile dört büyük kulübün başkanının, İstanbul Valiliğinde bir araya geldiği toplantı sona erdi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmaya, TFF Başkanı Nihat Özdemir, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldı.



Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından başkanlar herhangi bir açıklama yapmadan İstanbul Valiliğinden ayrıldı.

Görüşmeyle ilgili İstanbul Valiliğinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise "Beşiktaş-Trabzonspor, Fenerbahçe-Galatasaray maçları öncesinde centilmenlik ruhunun hem sahada hem de tribünde sürdürülmesi için Sayın Başkanlarımızla bir araya geldik. Kazanan daima dostluk ve centilmenlik olacak." ifadeleri yer aldı. 

 

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Dodurga 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbol rezil durumda milyarlarca dolar borç var. Takımlar başarısız ve en önemlisi Türkiye'de bulunan futbolcuların tamamı aldıkları paranın yüzde 20 sini hakediyor. Ya adam gibi oynasınlar ya da kulüplere mühür vurun kapatın
    Cevapla
  • Fırtına 4 yıl önce Şikayet Et
    Bak sen de söylüyorsun, ve de TS'nin yazmış olduğu tarihi hikayeyi dilinden düşürmüyorsun.
    Cevapla
  • Futbolcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunda en büyük gerçek 3 büyük takım vardır.FB GS BJK gerçeğidir.
    Cevapla
  • tersadam 4 yıl önce Şikayet Et
    ha unuttum yazmayı dostluk kaynaşma derler tam tersi futbol umumiyetle kavgayla , kavga olmazsa kazananın taraftarların sokakta şamatasıyla milleti rahatsız etmesiyle biter
    Cevapla
  • tersadam 4 yıl önce Şikayet Et
    aman ne tarihi olay. memleketin beka meselesi var topçular bir araya gelmiş. Ben obüs topçularına hürmet ederim arkadaş.. tarihi onlar yazıyor. devletin valisi de ayaktopçularını bir araya getirmiş. oldum olası ayaktopu üzerinden prim yapmak isteyen kamu görevlileri tuhaf gelmiştir bana. Gençlerimize futbol dahil her türlü spor imkanı tanınsın tanınmalıdır amenna. ama bu işten geçimini sağlayanlar ın yolu açık olsun. ayağına top alıp seğirten herkes belediyeden kaymakaqmlıktn valilikten alqcaklı çıkmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR