'Kafa karıştıran' Emre ve Mert açıklaması!

Sivasspor'da Başkan Mecnun Otyakmaz, Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç transferleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2020 17:20 GÜNCELLEME 11.04.2020 17:23 SÜPER LİG
'Kafa karıştıran' Emre ve Mert açıklaması!
'Kafa karıştıran' Emre ve Mert açıklaması!

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

Teknik direktör Rıza Çalımbay ile yola devam etmek istediklerini belirten Otyakmaz, İstanbul takımlarıyla isimleri anılan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç hakkında da konuştu.

"RIZA HOCAMIZ DEVAM EDECEK"

 

 

"Rıza hocamız olağanüstü bir gelişme olmaz ise seneye bizimle devam edecek. Biz öyle düşünüyoruz. Hocamız çocukken taraftarı olduğu sorunsuz ve iyi yönetilen bir kulübün başında. Erdoğan Yeşilyurt ile devam etmek istiyoruz. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fernando konusunda ise hocamız isterse kalması için gerekeni yaparız."

"GEREKİRSE TRT İLE DEVAM EDERİZ"

"Yayıncı kuruluşun ödeme yapamayacağı söylentisi kulağımıza geliyor. Her fırsatta bu tür oyunlara girmesi yayıncı kuruluş ailesine yakışmıyor. Kulüpler olarak gerekirse TRT ile yolumuza devam ederiz."

"KAFALARINI KARIŞTIRANLAR VAR"

"Emre ve Mert Hakan takımda kalmak isterse sözleşmemiz hazır. Henüz cevap vermediler. Kafalarını karıştıranlar var."

KAYNAK : FutbolArena
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Yigido serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Gideceklerse AVRUPAYA GİTSİNLER.MUKAVELE İMZALAYİP KULUBE PARA KAZANDİRABİLİRLER.İSTANBUL KULUPLERİ NDE PARAMİ VAR.GİDENLER BİTTİ.ONLARDA BİTER...CUNKU BÜYÜTÜLMÜŞ KULUPLER BUNLAR.TEK AMACLARİ RAKİBİN İYİ OYNAYan oyunlcularini alıp onları bu şekilde başarısız hala getirmektir.bundada çoğu zaman başarılı olmuşlardır.olan futbolcuya olur...Sivasspor gerçekten çok kaliteli bir yönetime sahip.bunu herkes biliyor.BİR BASARİ OLACAKSA BU SİVASTa Sivasspor da olmalı.
    Cevapla
  • Zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivasspordan daha iyi takım bulamazsınız Hakan Aslan abiniz size en güzel örnek önceki yıllarda da sizin gibi örneğin mehmet yıldız gibi topcularada ayni hikayeleri anlattılar ama olmadı akıllı olun selamlar
    Cevapla
  • AhmetFerayAlpEceGS 4 yıl önce Şikayet Et
    Mert Hakan yandaş tam bir profosyanal futbolcu Galatasaray'a hayırlı olsun Galatasaray'a çok faydalı olur emre de Türkiye'den büyük bı kulübe gider
    Cevapla
  • Elman Türkoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakan ve Emreni buraxın Galatassraymıza gelsinler. Cocuklularından beri Galatasaraylidirlar. Onların yeri ancaq Galatasarayimizdir. Mayslsrda, Hazranlarda Şampuon GALATASARAYİMDİR. Şampiyon GALATASARAYİM! Azerbaycandan GALATASARAYİMA VE Ulu Türkiyeme Salamlar!
    Cevapla
  • Yavuz zurnacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben mert Hakan ve Emre'nin yerinde olsam gitmem örnek vereyim bursa spordan Sercan ı örnek alsınlar kaçmaç oynadı ve sonu ne oldu akıllı olun sivasda kalın derim başkanda gereken zammı yapar bnc saygılarımla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR